dimecres, 10 d’abril de 2013La próxima assemblea de la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic de la Marina Baixa serà el dilluns dia 15 d’abril en l’IES Altaia d’Altea a les 18h00, on es tractaran els temes següents:

 - Reflexió sobre la situació actual:

-Conselleria busca dividir als diversos col·lectius i organitzacions representatives de la comunitat escolar cara a implementar la seua política de retalls i desmantellament progressiu de l’educació pública, mentres facilita l’augment del pes de l’educació privada dins del sistema educatiu.

-Retall de plantilles en Primària, es parla de 900 professors menys. En Secundària ens temem que no s’informe de nous retalls fins a les instruccions de final de curs.

-Un professorat desbordat de tasques per l’augment d’hores lectives, del nombre d’alumnes per aula i la imperativa realització de cursos d’anglés o de formació, a la qual cosa s’afig, en el cas del professorat interí, la preparació d’oposicions davant de la possibilitat que es puguen convocar plaça en la seua especialitat. - LA MAREA VERDA ESTATAL, LA PLATAFORMA ESTATAL PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC, CONVOCA UN CALENDARI DE MOBILITZACIONS DEL 11 D'ABRIL AL 11 DE MAIG.

        - Del 11 al 26 d'abril assemblees informatives retallades, LOMQE i reforma universitaria

        -La nit del 25 al 26, o el cap de setmana del 26 al 28 d'abril tancaments als centres.


        - El 29 d'abril abraçar els centres 

        -9 DE MAIG1ª  VAGA GENERAL DE TOTS ELS NIVELLS EDUCATIUS DÌNFANTIL A LA UNIVERSITAT I DE TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA(PARES, ALUMNES I PROFESSORS)  CONTRA LES RETALLADES I LA LOMQE.

        
 -11 de maig marxes nocturnes en totes les ciutats importants

       
-Propostes de cóm portar l'informació als centres i a les AMPA locals.


 - Ciutadans Marina Baixa convoca celebrar el 1 de maig a nivell comarcal a Benidorm. -Protesta global a nivell mundial cap al 18 de maig.


http://porlapublica.blogspot.com

Próximas movilizaciones de la Plataforma Estatal por la Escuela Pública

La Plataforma Estatal por la Escuela Pública, de la que CEAPA forma parte, en una rueda de prensa celebrada hoy, ha presentado el calendario de las próximas movilizaciones de la comunidad educativa (familias, profesorado y estudiantes) para los próximos meses contra los recortes educativos y la LOMCE y en defensa de la escuela pública.
9 de mayoHuelga general educativa de padres y madres, profesorado y estudiantes, en todas las etapas, desde la Educación Infantil a la de adultos y la Universidad, y tanto las enseñanzas de régimen general como especial.

Hoja informativa sindicato de Estudiantes

Cartel Sindicato de EstudiantesLa escuela pública convoca huelga general para el 9 de mayo

EL PAÍS.

La Plataforma Estatal por la Escuela Pública llama a paros a docentes, alumnos y padres en todas las etapas de la enseñanza contra los recortes y la reforma educativa y universitaria

 

Profesores, padres y alumnos irán a la huelga general el 9 de mayo

PÚBLICO

La comunidad educativa protesta una vez más contra la ley Wert y el tijeratazo a la enseñanza pública, que se ha traducido en el despido de 62.000 docentes


Profesores, padres y alumnos llaman por primera vez juntos a la huelga

EL MUNDO
·         Será el 9 de mayo para todas las etapas, de infantil a la universidad
·         Piden que se retire la Lomce y se acabe con los recortes educativos
·         Han invitado a la Plataforma de Afectados por la Hipoteca a sumarse
·         Consideran que la reforma educativa 'vulnera la Constitución'Los recortes educativos afectarán a 200.000 niños

DIARIO INFORMACIÓN. J. M. GRAU 


Los directores de los colegios están convencidos de que la atención al alumnado se verá perjudicada


900 plazas de maestro menos
ccaa.elpais.com
Una resolución de la consejería elimina puestos de trabajo en Primaria e Infantil. 

El rechazo al recorte docente arranca en el medio rural

Los vecinos de un pueblo de 500 habitantes se encierran por la supresión de un aula y dos maestros