dijous, 26 de juliol del 2012


ASAMBLEES INICI DE CURS I MOBILITZACIONS

COMUNICAT PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LES TERRES DEL SUD

Hola companyes i companys, el pròxim divendres 7 de setembre de 2012 comença el curs en infantil i primària.
Ja saben que queda un mes per davant i a més un mes de vacances però hem d’estar preparats i coordinats al principi del curs i així podem anotar-nos la convocatòria ja a les agendes i per aquest motiu us convoquem a una reunió de coordinació de les Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les comarques del sud del País Valencià el pròxim dimarts 4 de setembre de 2012 a les 18.00 h a la Seu Universitària (C/ Ramón y Cajal 4. Alacant, al costat de la Caixa de les Bruixes (Presidència de la Generalitat Valenciana) , on fam fer la darrera reunió).
L’objectiu d’aquesta reunió és organitzar l’inici del curs a infantil i primària a secundària i batxillerat i les EOIs, EPAs, etc, i les possibles mobilitzacions que hauran al setembre i a la tardor.

Anoteu la convocatòria a les vostres agendes i aprofiteu el mes d’agost per descansar i carregar piles, que el curs 2012 – 2013 serà una curs mogut si no paralitzen les retallades i els atacs al sistema educatiu.
Salut i no a les retallades,
Per un ensenyament públic de qualitat i en valencià”

PDT:

Situació actual dels ingressos de la campanya publicitària en defensa de l’ensenyament públic.
La quantitat actual és de 8074,3 € a 23 de juliol de 2012.
Al principi de setembre amb el suport de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de País Valencià haurem de fer un nou esforç per poder recaptar més ingressos i poder tirar endavant la campanya.
  
----------------------------------------------------------
La Cívica - Escola Valenciana
C/ Perú 16. Bl. 2. Local esquerra
03008. Alacant
Tel. 607 930 565 // 965 923 145
a/e: 
lacivica@lacivica.cat
www.lacivica.cat


COMUNICAT PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MARINA BAIXA

ASSEMBLEA COMARCAL PER PREPARAR LES MOBILITZACIONS D'INICI DE CURS 6 DE SEPTEMBRE ALES 18h00 A L'IES L'ARABÍ DE L'ALFÀS DEL PI




Carta abierta de la Junta de Personal Docente a la FAPA Gabriel Miró.pdf

Creado Feb 14, 2012 por Sergi




Firma manifiesto:


¡Atención!, esta puede ser la próxima y definitiva movilización ciudadana a partir de la cual se inicie el proceso de cambio en el que se deje atrás el régimen vigente y se sienten las bases para una verdadera democracia.
La acción es clara y contundente:
El próximo 25 de septiembre se llegará a Madrid de forma masiva desde todas partes de España, con el fin de rodear el Congreso de los Diputados y permanecer allí de forma indefinida, hasta conseguir la disolución de las cortes y la apertura de un proceso constituyente para la redacción de una nueva constitución, esta vez sí, la de un estado democrático.
Toda la ciudadanía está invitada a participar, ya sea a modo individual o a través de asambleas, plataformas ciudadanas, etc.


El cambio es necesario y va a ser liderado por el pueblo.





ESTÁN FAVORECIENDO LA PRIVATIZACIÓN DE LA EDUCACIÓN

Pretenden transformar nuestros derechos fundamentales (sanidad, educación, justicia, seguridad) en negocios a repartir entre su clientela de poder. No se trata de ahorrar sino de instaurar un régimen neoconservador, sobre el desmantelamiento del estado social,democrático y de derecho.
El control ideológico de la educación juega un papel fundamental en esta estrategia, pues servirá para consolidar, y permitir la legitimación de, las desigualdades sociales crecientes.




Los fondos públicos financian el gasto de la enseñanza privada

PÚBLICO

La privada gana 225 € por alumno

LEVANTE-EMV.
El 64 % de los ingresos de los centros privados y concertados valencianos son subvenciones que ascienden de media a 2.585 €/alumno

La formación de los docentes la dirigirá cada centro educativo

Los Cefire de ocho localidades desaparecen y cada docente tendrá una una cuenta-correo para controlar su historial académico

El callejón sin salida de la FP

Los alumnos de las ramas de servicios sociales se enfrentan a una doble amenaza

La matrícula, antes gratuita, costará 180 euros y las salidas laborales se esfuman

VÍCTOR BARREIRA Madrid