dissabte, 31 d’octubre del 2009

REUNIÓ EN ALACANT DE LES PLATAFORMES DE LA PROVINCIA
DIMARTS 3 DE NOVEMBRE 10h.

SEU UNIVERSITAT D'ALACANT

ORGANITZACIÓ DE NOVES MOBILITZACIONS I PREPARAR MANIFESTACIÓ 1 DECEMBRE

AMB ELS DINERS DE TOTS: PROPAGANDA I NEGOCI PRIVAT

Educación deriva sus planes plurilingües a una fundación
Funcae ingresa 800.000 euros y opera en pueblos menores de 11.000 habitantes
EL PAÍS. NEUS CABALLER - Valencia - 31/10/2009




COMUNICAT PLATAFORMA DE PAÍS

Valencia, 27 d´octubre de 2009

La Plataforma per l´Ensenyament Públic convoca una manifestació per a l´1 de desembre
La Plataforma per l´Ensenyament Públic ha acordat este matí, després de valorar molt positivament la Jornada de Plataformes d´arreu del País, donar, si més no, força i suport a cadasquna de les seues actuacions a nivell comarcal.
Durant tot el mes de novembre la Plataforma convocarà tancaments, assemblees i concentracions a tots els àmbits, tant local, comarcal o a nivell de centres, per tal de dinamitzar-los i fer front de nou a la nefasta política educativa de la Conselleria d´Educació.
El trimestre acabarà l´1 de desembre amb una gran concentració-manifestació a les tres capitals de província i allà on les plataformes comarcals consideren necessari.
La Plataforma ha previst reelaborar el document final presentat per la Conselleria. per a exigir tornar a obrir el procés de negociació i arribar a un consens amb l´única finalitat de millorar l´escola pública.
Dins de no res la Plataforma posarà en marxa, mitjançant el seu gabinet de comunicació, la campanya publicitària amb un cartell i blog propi que servirà per a convocar a la societat a mobilitzar-se de nou.
L´entitat vol recordar que segueix a l´espera que el president Camps, medie d´una vegada entre les reivindicacions de la Plataforma i la política educativa de la Conselleria d´Educació.
La Plataforma continua demanant la dimissió de Font de Mora, petició que queda recolzada per les recents enquestes que situen al Conseller com el polític menys valorat del Consell. Així mateix la Plataforma ha qualificat les darreres propostes del conseller com un nou invent per “distraure l’opinió pública” que com tota la resta de les seues propostes només servirá per “malbaratar recursos públics en temps de crisi sense cap voluntat pedagògica.