dimarts, 29 de gener del 2013

PRÒXIMES XARRADES SOBRE LA LLEI WERT (LOMQE) I MOBILITZACIONS


XARRADA ALTEA SOBRE REFORMA EDUCATIVA (LOMCE)

La importància de que tota la comunitat educativa i la ciutadania s'informe sobre la reforma educativa, que es produirà amb la llei d'educació (LOMCE), ha impulsat a la Plataforma d'Ensenyament Marina Baixa ha realitzar un cicle de xarrades. La primera va començar a La Nucia, el dimecres 16, seguida de la d' Alfàs, el dimecres 23.

La propera xarrada informativa serà en Altea, el dimecres 30 de gener, a les 18.30h en el centre Social d'Altea (C/Marina Baixa 2). 


Intervendran:

- Miguel Soler Gracia, Director General de FP (2008-2012)

- Oscar Ruiz Fort, representant de la Coordinadora de Professorat Interí

- Maria Polo Guardiola, representant de la Plataforma Ensenyament Marina Baixa



Vos adjuntem cartell de la xarrada d'Altea. Es prega màxima difusió i participació!!!


ESDEVENIMENT A FACEBOOK:
http://www.facebook.com/w.php?h=AeSrLad0ldmNTEfJ#!/events/228512613952738/



XARRADA A BENIDORM, EL DILLUNS 4 DE FEBRER  A LES 18:00 AL IES PERE MARIA ORTS 

--------------------------


ESDEVENIMENT EN FACEBOOK · Creat per Coordinadora De Professorat Interí Alacant



Conselleria vol reduir un docent a cada col·legi públic de infantil i primària de més de set unitats:

-primera acció de rebuig:


Concentracions unitàries  este dijous 31 de gener contra la retallada de les plantilles de primària
26 / 01 / 2013 | STEPVEls sindicats STEPV, CCOO, CSI·F, ANPE i UGT convoquen concentracions dijous 31 de gener





HUELGA GENERAL ESTUDIANTIL EL 5,6 Y 7 FEBRERO

¡Retirada inmediata de la contrarreforma franquista del PP!

¡Wert dimisión!

¡Libertad de expresión para la juventud: nuestro derecho de huelga no se toca!


Descarga y difunde los materiales de la convocatoria:
Carteles: Castellano · Catalá · Galego · Euskara
 Valencia ·

Hojas: Català · Castellano · Euskara · Galego

· País Valencià ·



LA COORDINADORA DE  PLATAFORMAS POR LA  ENSEÑANZA PÚBLICA DE LAS TIERRAS DEL SUR( PROVINCIA DE ALICANTE), Y LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA ENSEÑANZA PÚBLICA DE LA MARINA BAIXA, QUE  FORMA PARTE DE ESTA COORDINADORA, APOYAN LA SEMANA DE LUCHA Y LA HUELGA CONVOCADA POR LOS ESTUDIANTES.



CONCENTRACIÓN EN ALICANTE EL DÍA 6 DE FEBRERO A LAS 11:00

MANIFESTACIÓN EN ELCHE EL DÍA 7 DE FEBRERO A LAS 17:30


LAS AMPAS DE ALTEA CONVOCAN A LAS FAMILIAS A NO LLEVAR A SUS HIJOS A LOS CENTROS DE ENSEÑANZA EL DÍA 6 DE FEBRERO Y A UNA CONCENTRACIÓN A LAS 17h30 EN EL ANFITEATRO DEL PASEO MARÍTIMO:  CADENA HUMANA CONTRA LA LOMCE Y LOS RECORTES






La Platafomra en Defensa de la Escuela Pública de Catalunya -MUCE- apoya la huelga del 5, 6 y 7 de febrero, convocada por el Sindicat d’Estudiants
Viernes, 25 de Enero de 2013
El MUCE (Marco Unitario de la Comunidad Educativa), plataforma que integra los sindicatos de profesores, las federaciones de asociaciones de padres y madres y las organizaciones de estudiantes de Catalunya, da su apoyo a la convocatoria de huelga del Sindicat d’Estudiants y hace un llamamiento a participar en las manifestaciones


La Plataforma en Defensa de la Educación Pública de Granada apoya la Huelga General de Estudiantes y convoca manifestación el Jueves 7 de Febrero por la tarde
Viernes, 25 de Enero de 2013
En la reunión mantenida hoy entre el Sindicato de Estudiantes, la Coordinadora Sindical Estudiantil (CSE) CCOO, UGT, CGT, Marea Verde y FAPA Alhambra, se ha puesto de manifiesto el apoyo de estas organizaciones a la la Semana de Lucha del 4-8 de Febrero. Los compañeros de dichas organizaciones hemos acordado apoyar las 72 horas de huelga, así como participar en todas las charlas y actividades propuestas para dicha semana (Charlas, piquetes informativos, manifestaciones, ruedas de prensa, etc.)

La CEAPA muestra su apoyo a la huelga convocada por el Sindicato de Estudiantes el 5, 6 y 7 de febrero
Martes, 15 de Enero de 2013
http://www.elboletin.com/index.php?noticia=68194&name=nacional

A José Ignacio Wert le espera un febrero caliente. Así de claro lo han dejado los estudiantes y los padres, que el mes que viene volverán a las calles para protestar contra los recortes del ministro de Educación. La Confederación Española de Asociaciones de Padres y Madres de Alumnos (CEAPA) ha decidido apoyar la huelga estudiantil convocada para el 5, 6 y 7 de febrero y ha anunciado que acudirá a cuantas concentraciones y manifestaciones se convoquen.


Los profesores de la Universidad Complutense se suman a la huelga estudiantil
Martes, 22 de Enero de 2013
Los estudiantes no estarán solos en la huelga general que han preparado para febrero contra los recortes y la subida de tasas impulsados por José Ignacio Wert. La plantilla de la Universidad Complutense de Madrid se unirá a los paros estudiantiles del 5 y 6 de febrero, en su caso contra los recortes acometidos por la Comunidad que harán que el Rectorado de este centro reduzca el salario de los trabajadores. (Pincha aquí para leer la noticia completa en el boletín.com)




MANIFESTACIÓ DEL PAÍS VALENCIÀ CONTRA LA LOMQE I LES RETALLADES A VALENCIA 9 DE FEBRER

LES DIVERSES PLATAFORMES DE LES TERRES DEL SUD ORGANITZARÀN AUTOBUSOS PER ANAR-HI A VALÈNCIA.

  ALACANT, EIXIDA A LES 12:OO DEL IES CAVANILLES, PER ANAR A DINAR A VALÈNCIA I DESPRÉS A LA MANIFESTACIÓ.

DES DE ELX, LA VEGA BAIXA I LA MARINA BAIXA S'ORGANITZANT AUTOBUSOS




La Plataforma per l'Ensenyament Públic convoca assemblees i manifestació el 9 de febrer a València
18 / 01 / 2013 | STEPV

El 9 de febrer, tot el món a la manifestació de país a València!

Contra la LOMQE, les retallades en educació i pel valencià



La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic convoca assemblees i una manifestació el 9 de febrer a València
25.01.2013.CCOO
Contra la LOMCE, les retallades en educació i pel valencià



Marees ciutadanes contra les retallades


A més de les actes i la manifestació convocada a Madrid, s'està preparant accions i manifestació a Alacant, la coordinadora de Plataformes en defensa de l'ensenyament públic de les terres del sud recolza està mobilitzacions, proposant que no s’oblide el espai obert i d’encontre de col·lectius socials i organitzacions que suposa la Cimera Social d’Alacant.





FAPA-València exigeix la construcció de nous centres educatius

Ataviats amb cascos i baix el lema “De la Conselleria d’Educació, protegix-te”, membres de l’executiva de FAPA-València junt a un gran nombre de pares i mares s’han concentrat este matí en protesta per l’abandonament dels col·legis i instituts i en definitiva el deteriorament del sistema educatiu públic que està posant en perill la seguretat de l’alumnat.

La federació de pares i mares amb la lectura pública de la carta que li han fet arribar a la Consellera d’Educació, Mª José Català, ha denunciat una vegada més el dèficit d’infraestructures i la irresponsabilitat de la Conselleria d’Educació, manifestant que els últims casos on el sostre s’ha enfonsat, com ara el CEIP Lluis Vives de València o més recentment el col·legi La Hispanitat de Santa Pola, no són casos aïllats y que “el dèficit d’infraestructures és una problemàtica generalitzada en molts dels centres públics educatius valencians”, ha subratllat Eva Grimaltos de l’executiva de FAPA-València.

A l’acte han estat presents pares i mares d’AMPA com ara El Perelló, San Juan de Ribera de Burjassot, CEIP Evaristo Calatayud de Montserrat i el Emilio Lluch de Nàquera, tots ells pateixen hui en dia el dèficit d’infraestructures i porten anys demanant a la Conselleria una solució.

Després de la concentració a les portes de la Conselleria, Josep Ricard Revert en representació de FAPA-València i algunes AMPA han sigut rebudes pel Secretari Autonòmic, Rafael Carbonell i el Director General de Formació Professional, Gonzalo Alabau, qui ha acceptat la proposta de, junt a FAPA-València, visitar tots els centres nous que segons la Conselleria han sigut construïts recentment. ”FAPA-València pagarà l’autobús i la gasolina per a que la despresa no siga un problema per a la Conselleria d’Educació i no es gaste cap euro en res que no siga solucionar el dèficit de centres”, ha manifestat Josep Ricard Revert.

València, 18 de gener de 2013





FAPA ENRIC VALOR

LA FEDERACIÓN DENUNCIA QUE LAS BAJAS DE PROFESORADO TARDAN HASTA 6 SEMANAS EN CUBRIRSE.

Lee la noticia: NP_bajasdocentes030122012.doc