dimecres, 10 de desembre del 2008

carta de la FAPA als pares

Estimades mares i pares:
En primer lloc agriar-vos la vostra resposta reflectida en la participació en la multitudinària manifestació que entre tots vam fer el dissabte 29 de novembre. Totes les pancartes, la música, les samarretes, els llaços, tots els xiquets, tota la imaginació que entre tots vam posar és el que va donar color i vida a eixa gran manifestació.
I ara vos demanem que amb el mateix entusiasme el pròxim dia 17 de desembre tanquem els centres, mantenint així viva la veu reivindicativa de la Plataforma.
• PERQUE SOBREN BARRACONS I FALTEN MENJADORS, PERQUÈ S'INVADIXEN ELS ESPAIS COMUNS DINS DELS CENTRES I NO ES RESERVEN ESPAIS PER A RECREACIONS, PERQUÈ FALTEN GIMNASOS.
• PERQUE NO S'ATÉN ALS NOSTRES XIQUETS AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS.
• PERQUE FALTA EQUITAT EN L'ADMISSIÓ DE L'ALUMNAT.
• PERQUÈ EL FALS TRILINGÜISME QUAN NO ESTÀ NI TAN SOLS IMPLANTAT EL BILINGÜISME.
• PER LA FALSA GRATUÏTAT DE L'ENSENYANÇA AMB BEQUES FANTASMES I XECS QUE NO COBRIXEN ELS LLIBRES.
• PERQUÈ NO TENIM CREADA LA XARXA PÚBLICA DE 0 A 3 ANYS I TOTS SABEM QUE INFANTIL I PRIMÀRIA SÓN ELS FONAMENTS DE L'EDUCACIÓ I ELS DINERS ELS DESVIA A LA PRIVADA ENGANYANT-NOS AMB XECS I LA RESTA D'HISTÒRIES…
Els tres mesos de mobilitzacions, els tancaments, les concentracions i la gran manifestació haurien de ser suficients perquè el Sr. President de la Generalitat negocie, escolte i plasme en un document les reivindicacions que tota la societat li exigim.
Tenim l'esperança de no haver d'arribar a la vaga del dia 17 de Desembre perquè esperem que el Sr Camps, amb un gest democràtic, atenga les peticions que tan clarament s'han expressat. Però si açò no fóra així, necessitem el suport i l'esforç de cada un de vosaltres QUE S'HA DE MANIFESTAR NO PORTANT ALS NOSTRES FILLS I FILLES AL CENTRE EIXE DIA.
Som conscients de l'esforç que suposa haver de deixar a casa els xiquets i xiquetes, per la coincidència d'horaris escolars i laborals, però també sabem que esta vaga pactada per la Plataforma es fa precisament en estes dates per a no perjudicar l'alumnat en els seus exàmens i estant ja a dos dies de les vacances de Nadal.
Agraïm per endavant la vostra implicació i la vostra responsabilitat. Sabem que este esforç donarà fruits que sens dubte seran el millor regal que podem donar als nostres fills i filles
Una cordial salutació,
1 de Desembre de 2008

cartell 1 decembre