dissabte, 3 de març del 2012

CALENDARI DE MOBILITZACIONS MARINA BAIXA


5 DE MARÇ: ASSEMBLEA PLATAFORMA DEFENSA ENSENYAMENT PÚBLIC DE ALFÀS DEL PI, AL CEIP VELES I VENTS A LES 17h30, per proposar mobilització a nivell local
6 MARÇ:
REUNIÓ AMPA d'Altea, proposta de fer una manifestació en defensa de l'educació pública un dissabte i participar en la jornada de portes obertes o enccierro a l'IES BELLAGUARDA.
 
BENIDORM ES TANCA CONTRA LES RETALLADES
EN EDUCACIÓ.
6 DE MARÇ 2012 IES PERE MARIA ORTS 20:00-00:00
 
Porta el sopar i ganes de currar per l'ensenyament públic ...
Hi haurà tallers, xerrades, vídeos ...Passa la veu ...

 


 
Jornada de portes obertes o tancament de la comunitat escolar de la Vila Joiosa en
CP Maria Francisca Ruiz Miquel "la torreta"
Esdeveniment públic · en facebookc c REAT per Plataforma EP La Vila . Assemblea i encierrode la plataforma per l'educació pública de la Vila

Dimarts 6 de març, des de les 20:00 fins a les 23:00
DIA 7 DE MARÇ REUNIÓ DE COORDINACIÓ DE LA LES PLATAFORMES PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA PROVÍNCIA D'ALACANT , A LES 18h00 A ALACANT, IES Badia de Baver d'Alacant (C / Paraguai 6. Alacant)
Tractarem temes de Coordinació d'accions a nivell provincial en defensa de l'ensenyament pública i contra totes les retallades. S'intentarà fer un calendari amb totes les accions convocades en cada localitat.
DILLUNS 12 DE MARÇ ASSEMBLEA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC D ELA MARINA BAIXA, PER INFORMAR DE LA REUNIÓ DE COORDINACIÓ D'ALACANT I DE LES PROPOSTES DELS SINDICATS.

DIA 15 DE MARÇ JORNADA DE PORTES OBERTES O TANCAMENT DE LA COMUNITAT ESCOLAR D'ALTEA AL IES BELLAGUARDA

DIA 22 DE MARÇ MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC A LA NUCIA