dilluns, 22 de març del 2010



6 DE MAIG: CONSULTA POPULAR A LA COMUNITAT EDUCATIVA// MOU-TE PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC!


La Plataforma per l’Ensenyament Públic organitza una consulta popular a la comunitat educativa el proper 6 de maig de 2010. L’objectiu d’aquesta consulta, màxima expressió democràtica, és donar a conéixer l’opinió de la comunitat educativa respecte a la política educativa de la Generalitat Valenciana i, en concret, del conseller d’educació Alejandro Font de Mora.
Per a la realització de la consulta cal organitzar meses de votació a les portes dels centres educatius, per la qual cosa necessitem la col·laboració de la comunitat educativa del teu centre. Per tant, caldria que plantejàreu al professorat, pares i mares, i alumnat en el marc del Consell Escolar, Claustre, o AMPA la proposta d’organitzar la consulta en el vostre centre i les persones que s’encarregarien de dur-la a terme i de garantir la seua presència en la mesa de votació.
La proposta d’horari de la consulta és flexible, sobretot en els centres de secundària, i s’aconsella que en infantil i primària se celebre entre les 17h i 18h, coincidint amb l’eixida del centre per a facilitar que tota la comunitat educativa puga votar.
També us demanem que ens feu arribar el contacte de les persones voluntàries per a organitzar la consulta i les meses de votació, complimentant el qüestionari que trobareu en aquesta web:
http://www.consultaplataforma.org/
La Plataforma convocarà assemblees comarcals i a Alacant, València i Castelló el 30 de març a les 19h, obertes a tota la comunitat educativa per a informar i concretar l’organització de la consulta. Seria convenient que plantejàreu l’organització de la consulta en el vostre centre abans de les assemblees per a informar sobre el resultat.
Adjuntem la proposta de pregunta que plantejarem en la consulta.
Esperem la vostra col·laboració en aquesta nova mobilització de la comunitat educativa davant la política educativa del Govern Valencià i del Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora. Tens l’oportunitat de fer-te escoltar.

València, març de 2010