dimecres, 6 de maig del 2009

Video: presentació Plataforma per l'ensenyament Marina Baixa als mitjans de comunicació


Video filmat per TV ALFÀS


COMUNICAT PLATAFORMA DE PAÍS


La Plataforma acorda un calendari de mobilitzacions fins a l’inici del curs que ve i exigeix que s’arxiven els expedients als directors de Monforte i d’Enguera


La Plataforma per l’Ensenyament Públic exigeix que s’arxiven els expedients oberts als directors de Monforte i d’Enguera. Aquests expedients són fruit de la injerència política de la Conselleria d’Educació en la gestió democràtica dels centres docents. Precisament, un dels punts del Manifest de la Plataforma és posar fi a aquesta injerència de l’administració quant al control, no renovació i, ara, obertura d’expedients a càrrecs directius que han exercit la seua funció de forma exemplar i que compten amb els suport la comunitat educativa de cada un dels seus centres.
Per a la Plataforma la gestió democràtica dels centres és un eix fonamental de la qualitat de l’ensenyament i de la convivència en els centres docents. Per tant, la Plataforma no tolerarà que se sancionen els directors ara expedientats i situa aquesta reivindicació en primer pla de les pròximes mobilitzacions previstes.
D’altra banda, la Plataforma està esperant una resposta del govern valencià a les reivindicacions plantejades que van donar lloc a la vaga i mobilitzacions del 28 d’abril.
Mentre esperem aquesta resposta s’ha acordat avui un calendari de mobilitzacions fins a l’inici del curs que ve que consistirà en:

- Concentracions en comarques i Alacant, Castelló i València a finals de maig.
- Festa reivindicativa dissabte 13 de juny a València i reunió de les Plataformes per l’Ensenyament Públic.
- Lectura en els centres del document de la Plataforma l’últim dia de curs i en la inauguració del curs que ve.


4 de maig de 200