dimecres, 20 d’abril del 2011

Noves concentracions el 18 de maig


STEPV, CCOO i UGT convoquen noves mobilitzacions contra les retallades en educació
Concentracions el 18 de maig a les Corts Valencianes i a Alacant i Castelló

Les organitzacions sindicals STEPV-Iv, FE CCOO-PV i FETE-UGT PV han presentat aquest matí en roda de premsa les pròximes mobilitzacions que es convocaran contra les retallades en educació i pel manteniment de les condicions laborals del professorat.

Després de valorar positivament les manifestacions del dia 12 d’abril a Alacant, València i Castelló per la gran participació del professorat, han informat que el 18 de maig convocaran noves concentracions a Alacant, València i Castelló. A València es realitzarà a les Corts Valencianes per a fer arribar a la institució que representa al poble valencià les reivindicacions del professorat.

Prèviament, els sindicats STEPV-Iv, FE CCOO-PV i FETE-UGT PV sol·licitaran reunions amb cada partit amb representació en el parlament actual per a conéixer de primera mà les seues propostes en l’àmbit educatiu, fer-los arribar el manifest sindical i arrancar-los el compromís de no aplicar retallades en l’ensenyament públic. També convocaran una nova roda d’assemblees en centres per a donar a conéixer les últimes propostes de l’administració que empitjoren les condicions laborals del professorat. En concret, la proposta d’ordre que regularà els desplaçaments del professorat de secundària que permetrà desplaçar forçosament al professorat a localitats diferents de la del centre de destí.

D’altra banda, també s’ha valorat negativament que els sindicats ANPE i CSIF hagen abandonat la plataforma sindical unitària i al professorat per motius polítics. STEPV-Iv, FE CCOO-PV i FETE-UGT PV consideren que aquests dos sindicats han traït els interessos del professorat. Les reivindicacions expressades en el manifest sindical són les mateixes en aquest moment que en el moment en què es van iniciar les mobilitzacions unitàries. En cap moment s’ha produït la politització que aquests sindicats han fet servir com a argument per a desmarcar-se de la plataforma unitària. En tot cas, són aquests sindicats qui estan servint als interessos polítics del partit de govern des del moment que s’han despenjat de les mobilitzacions unitàries.

19 abril 2011


"Cada hora lectiva de más, 1.300 docentes a la calle"

CC OO, STEPV y UGT acusan a Educación de ocultar datos

EL PAÍS. NEUS CABALLER - Valencia - 20/04/2011

PÚBLICO.| D. B.
Los acuerdos con la Santa Sede de 1979 han amparado la arbitrariedad de los obispos.