dijous, 9 de febrer del 2012

EL SAQUEIG D'ALLÒ PÚBLIC, EL BALAFIAMENT I LA CORRUPCIÓ, ACONSEGUIRAN DESMANTELLAR ELS NOSTRES SERVEIS SOCIALS?

 


MARXA DE BENIDORM A TERRA MÍTICA

DISSABTE 11 DE FEBRER 2012 a les 10 hores eixida de l’Avinguda Beniardá a l’altura de l’estació de FGV Benidorm-Benidorm fins a la porta de Terra Mítica, arribada i concentració al voltant de les 12h30

HORARIS TRAM: Vila Joiosa:9h35 Creueta9h38 /Denia 8h04/Altea 9h.08h;/Albir 9h12/Alfàs 9h15. També hi ha aparcament al costat de l’estació.



MOBILITZACIONS MARINA BAIXA

La Plataforma en defensa de l'ensenyament públic de la Marina Baixa segueix convocant, juntament amb el conjunt de les centrals sindicals que representen els serveis públics, el moviment 15M de Benidorm i esquerra Unida a la marxa a Terra Mítica de protesta contra les retallades en els serveis públics i de denúncia pel saqueig d'allò públic, a força de malbaratament i corrupció, exigint responsabilitats al Consell. Les persones que no puguin realitzar la marxa estan convidades a sumar-se a la concentració que tindrà lloc a les portes de Terra Mítica a les 12h30, hora en què es té previst que la marxa arribi a aquest lloc.

Últimes decisions de les assemblees i reunions de les comunitats escolars de les localitats de la Marina Baixa . En aquestes s'ha acordat sumar-se a les mobilitzacions proposades per les Junta permanent de personal docent no universitari durant el mes de febrer.


EL 7 de febrer, a la Vila Joiosa va tenir lloc una reunió de coordinació de les protestes de representants de professors i mestres dels centres d'aquesta localitat on es va acordar participar en la caminada a Terra Mítica, portant pancartes al · lusives a les despeses de diners públics en malbarataments irracionals. També es va acordar fer un tancament en l'IES la Malladeta el proper dilluns 13 de febrer des de les 20h00 a les 23h00 i participar en la manifestació d'Alacant del dia 25 de febrer.

A la Nucia on s'han realitzat assemblees i reunions informatives amb els pares en tots els centres s'ha acordat realitzar una assemblea informativa amb la comunitat escolar (pares i mares, docents i alumnes) i un "sopar de Cabasset" al CEIP S. Rafael avui 9 de febrer.

-

El 8 de febrer ha tingut lloc una assemblea de la recentment constituïda Plataforma en defensa de l'ensenyament públic de l'Alfàs del PI en la qual després sumar-se a la convocatòria de la marxa a Terra Mítica, s'ha decidit donar suport a la convocatòria de la jornada de portes obertes i tancament, que tindrà lloc al IES L'Arabí el proper dimecres dia 15 de febrer de 18h00 a 23h30 on es realitzarà una assemblea informativa per a la comunitat escolar de la localitat i diversa activitats lúdiques , entre elles: actuació del grup rocker de professors ( els Faraons del Pi), barbacoa realitzada per les antigues cantineres del centre (Luci i Montse), tallers de jocs, cinefòrum i altres activitats per concretar, hi haurà una guarderia organitzada per alumnes del centre. També s'ha donat suport a la convocatòria de vaga del Sindicat d'Estudiants el dia 16 de febrer , convocant una concentració en defensa de l'educació pública i contra les retallades de les 17h00 a les 18h30 a l'esplanada de la Casa de la Cultura. A més s'han sumat a la resta de mobilitzacions convocades pels sindicats i convocat la propera assemblea d'aquesta Plataforma per al dia 7 de març al CEIP Veles i Vents.

Avui dia 9 de febrer tindrà lloc una manifestació de la comunitat escolar d'Altea: Per la dignitat i els serveis públics i de qualitat, garantia d'igualtat i justícia, sortirà a les 17'00 h des de la rotonda de la carretera Altea - la Nucia (abans de la costa del gall) que anirà fins a la plaça de la Pau i arribarà fins l'ajuntament d'Altea.

A LES 18h00 hi ha una ASSEMBLEA COMARCAL convocada pels sindicats de professors en el IES BEATRIU FAJARDO de BENIDORM
A la Nucia hi ha assemblea informativa amb la comunitat escolar (pares i mares, docents i alumnes) i un "sopar de Cabasset" al CEIP S.Rafael