dimecres, 14 de desembre del 2011

MOBILITZACIONS O RETALLADES SALVATGES

La CEOE pide que se pueda despedir a los funcionarios
PÚBLICO
El presidente de la patrona, Juan Rosell, cree que sobran empleados públicos y pide despedirlos, "lo mismo que en las empresas".


PROFESSORAT INTERÍ
CONCENTRACIONS 15-D 18h

Pel manteniment dels drets laborals i retributius

Alacant, Dir. Territorial d'Educació
Castelló, Dir, Territorial d'Educació
València, Conselleria d'Educació
Els sindicats STEPV, FE CCOO PV i FETE UGT PV convoquen mobilitzacions en defensa dels serveis públics, que s'estendran durant tota aquesta setmana


PSPV, EUPV, Compromís i ERPV donen suport a les mobilitzacions de la Plataforma en defensa de l’ensenyament públic
La primera acció consistirà en proposar mocions de recolzament contra la cessió de sòl públic per a la construcció de Centres d’Iniciativa Social (CIS)

Les entitats FAPA-València, CAVECOVA, Escola Valenciana, STEPV, FE CCOO PV, FETE UGT PV i CGT i en nom de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic -integrada a més per FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica i ADIDE – han mantingut avui una reunió amb els partits polítics: PSPV, EUPV, Compromís i ERPV per informar-los de les mobilitzacions que s’estan organitzant des de la Plataforma per tal d’exigir l’aturada de la iniciativa de cessió de sòl públic per a la construcció de centres educatius de titularitat privada (iniciativa coneguda com CIS, Centres d’Iniciativa Social).

Al llarg de la reunió els representants de la Plataforma han adjuntat la proposta de moció que s’ha elaborat i que s’està presentant en Consells Escolars Municipals, Ajuntaments, Associacions de Veïns, Claustres de professorat i altres organitzacions per tal de manifestar el rebuig a la construcció de centres privats en terreny públic,.


Les persones representants de les formacions polítiques esmentades han subratllat el seu recolzament a aquesta proposta de moció i a les concentracions que tindran lloc el proper dimecres 21 de desembre a les 19 h. davant dels Ajuntaments de les localitats de Castelló, València, Gandia, Dènia i Elx.


S’ha acordat així mateix, que totes les iniciatives proposades en qualsevol d’aquestos àmbits es traslladarà a FAPA-València (fapa-valencia@hotmail.com) per tal de portar un registre de quantes i on s’han presentat o aprovat i poder tindre una idea de l’abast del moviment de rebuig a la iniciativa CIS.

S’ha tancat la reunió amb la mostra de suport a les dues mobilitzacions: les concentracions del dimecres 21D a les portes dels Ajuntaments esmentats i a les manifestacions a València i Alacant del dissabte 21 de gener.