dimarts, 8 de setembre del 2009



La Plataforma per l’Ensenyament Públic continua les mobilitzacions si no hi ha un canvi de la política educativa
La Plataforma elaborat un Manifest d’inici de curs per a que el llegiu en els centres públics el primer dia del curs, el pròxim 8 de setembre en Infantil i Primària, i el 15 en Secundària junt als vostres fills i filles i la resta de la comunitat educativa. La Plataforma ha decidit que, en la mesura que siga possible, el pares i mares llegiu públicament el Manifest.També és important que ho feu a la primera reunió de la vostra AMPA i al primer Consell Escolar i que ens envieu la vostra adhesió.

Descarregar
MANIFEST DE LA PLATAFORMA PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC.NOU CURS, NOVES MOBILITZACIONS


-----------
Las ocurrencias lastran el inicio del curso
La finalización del curso pasado, plagado de ocurrencias educativas, movilizaciones en las aulas y la judicialización del sistema educativo valenciano -debido a la obstinación del presidente Francisco Camps de traducir al inglés la materia de Educación para la Ciudadanía- lastra hoy la llegada a las aulas de los 480.000 alumnos valencianos de Infantil y Primaria y 32.500 docentes.

El 50% de los colegios públicos afronta problemas para la enseñanza del inglés - 22.000 niños acudirán a clase en 1.028 barracones - El valenciano no tiene continuidad en la ESO

EL PAÍS. NEUS CABALLER - Valencia - 08/09/2009