dilluns, 26 d’octubre del 2009

COMUNICAT PLATAFORMA DE PAÍS



La Trobada de Plataformes per l’Ensenyament Públic aplega una cinquantena de representants de 10 plataformes comarcals
Les mobilitzacions en educació continuen aquest trimestre i durant l’any
Dissabte es va celebrar la Primera Trobada de Plataformes per l’Ensenyament Públic a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. En la Trobada participaren una cinquantena de persones representant 10 plataformes comarcals, d’arreu del País Valencià. En concret les plataformes assitents van ser: Alacant, Elx, Marina Baixa, Alcoià, Safor, Ribera, Costera, Torrent, Foia de Bunyol, Castelló i la Coordinadora del Marítim (València), a més de la Plataforma per l’Ensenyament Públic de País.
La primera part de la Trobada va servir per conéixer la realitat de cada plataforma comarcal, el funcionament, activitats i objectius de cada una. Es va reafirmar en el seu compromís en la lluita per la millora de l’ensenyament públic i en la necessitat de continuar treballant junts per aquest objectiu. A més, s’ha consolidat una xarxa de comunicació entre les Plataformes Comarcals i, entre aquestes i la Plataforma de País.
En la segona part es va debatre el Pla de Treball per al curs 2009/10, proposat per la Plataforma de País. Les Plataformes Comarcals han fet nombroses propostes i aportacions al pla de treball, en la línia de mobilitzar a la comunitat educativa al llarg d’aquest trimestre i de la resta de l’any, tant a les comarques com a nivell de país. La Plataforma per l’Ensenyament Públic analitzarà aquestes propostes i les concretarà dimarts que ve.
Les Plataformes s’han compromés a traslladar a la societat la realitat que el sistema públic és el millor sistema educatiu al País Valencià i, per això, continuem treballant per a incrementar la seua bona qualitat.


València, 24 d’octubre de 2009