dimarts, 3 de febrer del 2009

COMUNICAT PLATAFORMA DE PAÍS

LA PLATAFORMA CONDICIONA LA CONVOCATÒRIA DE LA VAGA AL RESULTAT DE LES NEGOCIACIONS D'AQUESTA SETMANA

Malgrat aguns avanços, la valoració de la plataforma sobre el conjunt de la negociació que fins ara s'ha dut a terme és clarament insatisfàctoria. No obstant això, la plataforma -en un nou exercicici de responsabilitat- no vol donar per tancada la negociació i emplaça la Conselleria d'Educació a buscar ràpidament elememts de confluència tant en les qüestions ja tractades (encara que no tancades) i en les propostes, en el benentés que de no reconduir-se la situació la Plataforma revocarà la decisió d'ajornament de la vaga que va prendre el passat 15 de desembre.

Una vegada més ho diem "clar i valencià": la responsabilitat de noves mobilitzacions i que la vaga siga finalment convocada és únicament i excluisiva de l'administració autonómica.

La plataforma ha acordat que les pròximes negociacons, que tindràn lloc dijous 5 de febrer sobre catalogació lingúística i el procés de matriculació equilibrada, seran determinants perquè la Plataforma concrete la proposta de vaga ajornada en desembre. En concret, la Plataforma demana que pel que fa al procés de matriculació es modifique el Decret 33/2007 del 30 de gener que regula l'admissió d'alumnat, afegint les al.legacions aprovades en el ple del Consell Escolas Valencià. I, pel que fa a la catalogació lingüística, la Plataforma proposa que es cataloguen lingüísticament els llocs de treball de secundària a efectes de 2009.

València, 3 de febrer de 2009