dijous, 19 de gener del 2012

CONCENTRACIONS 19 DE GENER 2012


Dijous 19 de Gener a les 12. Els treballadors i els seus alumnes del IES L'Almadrava s'han concentrat en les portes del centre per tal de presentar el seu desacord davant els retalls de Conselleria.

Concentració de protesta contra les retallades en l'educació pública, de l'IES de Callosa d 'en Sarrià. Dijous 19 de gener.


Foto de la Concentració feta ahir dia 19 de gener a la porta del CP Les Rotes d'Altea. NO A LES RETALLADES!


 Concentració IES PERE Mª ORTS de Benidorm

Concentració de treballadors del IES La Nucia (Marina Baixa)

Hui, Dijous 19 de Gener de 12 a 12'05h els treballadors del IES La Nucia s'han concentrat en les portes del centre per tal de presentar el seu desacord davant els retalls de Conselleria, sumant-se a la convocatòria de concentracions de funcionaris públics convocada per hui.

Assemblea Professorat IES La Nucia

Concentració celebrada pels mestres del CEIP “ Santíssim Crist del Bon Encert ” de l’Alfàs del Pi ( Alacant ) a l’esplanada de la Casa de Cultura


Concentració a la porta del CEIP Racó de l'Albir de l’Alfàs del Pi.


Asamblea- concentración IES L'Arabí de Alfaz del Pi, donde se ha preparado la protesta de mañana: cacerolada de los alumnos detras de la cerca (parking profesores) a la hora del patio, la concentración a las puertas del instituto y el reparto de informació en el "Mercadillo" por parte de los profesores.