dijous, 8 de març del 2012

ENS VOLEM LLEVAR TOT, ELS NOSTRES DRETS LABORALS I SOCIALS.

29-M, vaga general
PÚBLIC
UGT i CCOO convoquen el sisè aturada general en la història d'Espanya i el segon convocat a un Govern del PP sota el lema "Volen acabar amb tot, amb els drets laborals i socials".

Els sindicats augmenten la pressió

Què opines de l'atur convocat? ¡Opina!


L'atur registra rècord històric en plena incertesa turística
DIARI INFORMACIÓ
La Marina Baixa arriba als 18.819 aturats durant febrer, mes en què es van perdre 10 llocs de treball al dia


Més de 1.000 col · legis signen contra la tisorada de Fabra
EL PAÍS. Neus Caballer València
El 70% dels 1.400 centres educatius valencians demana la retirada del decret. Els claustres exigeixen al Consell que es "depurin responsabilitats" pel malbaratament


Les polítiques neoliberals que van provocar l'actual crisi, pretenen ara aprofitar-la per desmantellar els serveis públics i les condicions laborals dels treballadors i ciutadans europeus.



 A França también estan en les mateixes
rentrée 2011 La escola en perill (srt cat)
Per francesvirtual
http:/ / www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wz33IebBj38



Esperanza Aguirre ha marcat la línia que se seguirà en les CCAA governades pel PP, a saber: primer, es redueix el finançament dels serveis públics, condemnant-los a tot tipus de retallades, que són negats i presentats com a ajustos o un ús eficaç dels recursos; segon, es denigra i difamara seus professionals com vagues, privilegiats i insolidaris i als que protesten com perroflautas o esquerrans manipulats pels socialistos, els sindicalistes o els violents, i finalment s'afavoreix i recolza amb diners públics el procés de privatització, mentre es pretén que tornem a pagar per rebre els serveis socials que es financen amb els nostres impost, es desvirtuen així els nostres drets, ja que les necessitats socials bàsiques que estaven mínimament cobertes per l'Estat passen a convertir-se en negocis que poden ser regalats al seu clientela de poder .


Una llarga història de retalls educatius (26/10/11)
 www.abc.es
El ministre ho considera una peça essencial de l'engranatge per a la millora de la qualitat de l'ensenyament a Espanya


Educació obligarà els docents a recuperar el temps perdut amb els canvis de classe
www.lasprovincias.es
La mesura suposarà que els professors d'institut impartiran cada setmana dues hores lectives més ...

 
MOBILITZACIÓ DEL DIJOUS 8 DE MARÇ IES PERE MARIA ORTS

DIA 7 DE MARÇ:
Reunió de les Plataformes en Defensa de l'Ensenyament Public de les comarques del sud del País Valencià. No a les retallades, si a l'ensenyament públic de Qualitat i en valencià



Allà vam estar, les Plataformes en defensa de l'educació pública de tota la província, la FAPA Enric Valor, els sindicats (STEPV, COOO, FETE-UGT, CGT), l'organització d'estudiants: Estudiants en Lluita Alacant, associacions de tot tipus: del 15M de Benidorm a Escola Valenciana i partits polítics (PSOE, EUPV, COMPROMIS, ESQUERRA REPUBLICANA). Tots i totes compromesos per un ensenyament públic i laic de qualitat, disposats a defensar el nostre precari Estat del benestar contra les retallades dels nostres drets laborals i socials que pretenen dur endavant les polítiques neoliberals i neoconservadores. Tots i totes per una ensenyança pública i laica de qualitat, manifestant la nostra indignació contra les retallades en els nostres serveis socials i laborals, contra el desmantellament del nostre Estat del benestar, cara a convertir els nostres drets en negocis a privatitzar.
-

EL DIA 6 DE MARÇ

FABULÓS TANCAMENT EL REALITZAT A L'IES PERE M. ORTS DE BENIDORM . Xerrades interessants, tallers entretinguts, cançons genials i molt ganes de defensar l'ensenyament públic.

"Viure sempre corrent,
avançant amb la gent,
rellevant contra el vent,
transportant sentiments.
Viure mantenint viva
la flama a través dels temps,
la flama de tot un poble
en moviment."


També hi va haver tancament al CEIP "LA TORRETA" de la Vila.