dimarts, 24 de gener del 2012

PRÒXIMES MOBILITZACIONS LOCALS I PROVINCIALS

DIMECRES 25 DE GENER ASSEMBLEA LOCAL de la comunitat educativa (pares i mares, docents i alumnat) de ALFÀS DEL PI, a l'IES L'ARABÍ a partir de les 17:00 h.

DIJOUS 26 DE GENER MANIFESTACIÓ LOCAL de la comunitat educativa de ALTEA, sortida a les 13.00h. des de l'IES ALTAIA

DIJOUS 26 DE GENER, sortiran autobusos d'Altea, posar-se en contacte amb el CEIP l'Olla, i de l'Alfàs del Pi, trucar al 655.688.700, per assistir a la MANIFESTACIÓ D'ALACANT "Contra les retallades en els serveis públics, depuració de responsabilitats en el Consell.

La manifestació surt a les 18:00 h. de les escales de l'IES JORGE JUAN.

Punt de trobada assistents del col · lectiu d'Educació Marina Baixa a la part esquerra, mirant cap a la sortida de la mani, de la Plaça dels Estels, amb General Marvá, sota l'oficina de ING Direct.

Si teniu més informació de mobilitzacions locals en la Marina Baixa i voleu que els donem difusió envieu la informació al nostre e-mail: defensaensenyament@yahoo.es

----

·          La propera ASSEMBLEA COMARCAL DE LA PLATAFORMA PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MARINA BAIXA a l'IES PERE M. ORTS de Benidorm s'avança al DIMECRES 1 de Febrer , perque el DIJOUS 2 FEBRER, els Sindicats proposen fer  concentracions locals Davant dels Ajuntaments a les 17:30 h.
          TEMES a tractar A LA ASSEMBLEA:
- Propostes de mobilitzacions dels Sindicats i dels centres de la comarca - Com i en quines dates Podem portar-les a Davant? - Concentració a nivell comarcal, Quan i on? - Noves Propostes per ser discutides ALS centres




- Com i en quines dates Podem portar-les a Davant?
- Concentració a nivell comarcal, Quan i on?
- Noves Propostes per ser discutides ALS centres

El primer tancament, a l'IES Sant Blai

DIARI INFORMACIÓ
Jorge Juan, Figueras Pacheco i platja de Sant Joan també secundaran aquesta nit aquesta mesura contra les retallades
S. ILLESCAS / V. BO Tancaments, samarretes negres, circulars, mobilitzacions ... Aquestes són només algunes de les mesures aprovades ahir per la Junta de Personal Docent No Universitari d'Alacant i els sindicats educatius, contra les retallades de Conselleria, que dissabte passat ja va treure al voltant de 50.000 persones al carrer .

La primera d'aquestes accions consisteix en una sèrie de tancaments en els centres educatius a partir d'avui. En ells es proposa que els professors convidin a pares i mares per realitzar tallers, xerrades, pancartes, etc. Els assistents a aquestes concentracions d'anar proveïts d'espelmes, llanternes i mantes, una mesura simbòlica que té com a objectiu no fer despesa. De moment, a la ciutat d'Alacant, segons el sindicat STEPV, professors del instituts de secundària Jorge Juan , que fa una setmana patia un tall de llum per impagament , l'Figueras Pacheco i de l'platja de Sant Joan, realitzaran aquesta nit aquests concentracions. Els dos primers a les 21 hores i el darrer a les 22.30. A l'IES de Sant Blai també s'ha dut a terme ja una, que ha començat a les 18 hores i hi han assistit diversos professors.
"Dilluns de dol" és una altra de les mesures que es van decretar ahir. Es basa en que cada dilluns els professors vagin a la feina amb samarretes negres.
Així mateix, es pretenen realitzar concentracions els dijous de 5 minuts a la porta dels centres així com una mobilització el 2 de febrer, a les 17.30 hores, davant dels ajuntaments per demanar la dimissió del conseller d'Hisenda, José Manuel Vela . Exposar en la reixa de tots els centres les pancartes realitzades per al passat dia 21 , informar del deute de cada centre a la comunitat educatiu i enviar circulars a les famílies completen aquestes mesures, que ara cada centre haurà de debatre de quina manera assumeixen i que caminen en paral · lel a les que pretenen adoptar a València i Castelló.
El Consell forçarà les universitats a que aprovin plans de retallada de la despesa

CONCENTRACIÓ IES ALTAIA d'ALTEA

LEVANTE-EMV
L'ampliació de capital es va aprovar fa un any, però el 75% dels diners no s'ha fet efectiu fins ara

Què aviat han mogut fitxa per intentar aturar les massives mobilitzacions del conjunt de la comunitat escolar de l'ensenyament públic valenciana

Els col · legi concertats i públics cobren el deute

LEVANTE-EMV
Fabra anuncia el pagament de les despeses de funcionament i part del bo-llibre i el transport escolar i lamenta la imatge d'alumnes amb mantes, "que ens avergonyeix"
Fotos: Protestes contra les retallades en educació
La propuesta del PP de ampliarlo a tres años aumentaría la oferta privada sostenida con fondos públicos a 60.000 nuevos alumnos, según CCOO 
Público. DIEGO BARCALA

 Se suspenden clases en el IES Serra Mariola de Muro de Alcoy por el frío

Acudían a clase con mantas, abrigos o batines y varios alumnos habían sufrido resfriados e incluso bronquitis

23.01.12 - 14:00 - LAS PROVINCIAS.ES | VALENCIA