diumenge, 24 de febrer del 2013

MÉS D’UN MILIÓ DE PERSONES HAN EIXIT AL CARRER EN MÉS DE CINQUANTA LOCALITATS 

Encara hi ha ciutadans disposats a defendre els nostres drets i rescatar la nostra democràcia de la corrupció i del colp d’estat dels poders financers. Encara que en TVE i en altres grans cadenes de comunicació s’intente ocultar la magnitud de les manifestacions i desvirtuar-les pels casos de violència aïllats, provocats per la càrrega policial al finalitzar la manifestació de Madrid.

Las mareas marchan contra el “golpe de Estado financiero” 
PÚBLICO | LUIS GIMÉNEZ SAN MIGUEL 
Cientos de miles de personas en toda España protestan contra los recortes del Gobierno y la corrupción de la clase política. En Madrid, tras una protesta multitudinaria y pacífica, la Policía carga en varios puntos. Los enfrentamientos dejan 40 detenidos. Así lo hemos narrado. 

· El portavoz de Ignacio González compara la protesta con el golpe del 23-F 




LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MARINA BAIXA VA FER NOTAR LA SEUA PRESÈNCIA A LA MANIFESTACIÓ D'ALACANT.


Àlbum Picassa mani Alacant:




Com a marea verda d’educació, estem ací per ajuntar les nostres forces amb les altres marees de ciutadania indignada, i amb tots els altres col·lectius, que hui hem eixit al carrer farts d’aquesta estafa, per més que li digen crisis, on pretenen que tothom pague aquesta situació que només polítics i financers han creat.

L’educació pública, com tots els altres serveis, no ha sigut la que ha buidat les arques de l’estat, ni ací, ni en Grècia, ni en Portugal.

L’educació universal, integradora, per a persones de tots els colors, de totes les condicions socials, és l’única garantía per a que una societat tire endavant.

La vergonyosa llei wert que ens amenaça, vol acabar amb aquesta educació. Vol privilegiar l’escola privada i fer negoci d’un dels drets humans bàsics.

Una volta més, són els diners per als rics, per a la banca, per als clubs de fútbol milionaris, per als negocis privats. I a la gent de a peu ens ho volen llevar tot. Ells mentrestant, gasten els nostres diners en projectes faraònics inviables, en robatoris monumentals i en paradisos fiscals.

Per tant, exigim la immediata retirada de la vergonyosa llei wert, la recuperació de les inversions en l’ensenyament i en la resta dels serveis públics, i la recuperació dels drets laborals i socials de tota la ciutadania.

PROU D’IMPUNITAT, CORRUPTES FORA DE LES INSTITUCIONS, I RESPONSABILITAT JA !!!

Marea Verda, Alacant 23 febrer de 2013


ALACANT

Clamor en las calles contra los recortes y la corrupción

DIARIO INFORMACIÓN. ANTONIO TERUEL 
La "marea ciudadana" reivindica en Alicante un cambio en la política que pase por garantizar los derechos sociales y laborales 

· La ´Marea Ciudadana´ recorre España contra los recortes

· Las marchas de Madrid culminan con 45 detenidos


Varios miles de ciudadanos protestan contra el «golpe de Estado financiero»

LA VERDAD
La 'Marea' congrega en Alicante a funcionarios, sanitarios y docentes de toda la provincia en una marcha con ausencia casi total de políticos de los partidos de izquierda




VALÈNCIA

“Se llevan el dinero fuera y despiden a los trabajadores” Decenas de miles de personas claman contra las políticas de recortes del Gobierno y la corrupción en Valencia 

EL PAÍS. FERRAN BONO Valencia 23 FEB 2013 –





Miles de personas claman contra la corrupción y los recortes
LAS PROVINCIAS
Cuatro marchas confluyen en la Estación del Norte y colapsan el centro de Valencia 


Marea humana contra los mercados

LEVANTE-EMV. ÁLEX SERRANO

Varias columnas reivindicativas confluyen en una manifestación multitudinaria que colapsa el centro de Valencia