dimarts, 22 de novembre del 2011

MOBILITZACIONS EN DEFENSA DELS SERVEIS SOCIALS I L'ESTAT DEL BENESTAR

 

Mobilitzacions en defensa de l'ensenyament públic en els centres educatius

   Els sindicats STEPV, FE CCOO PV i FETE UGT PV convoquen i participen en les primeres mobilitzacions en defensa dels serveis públics que s'estendran tota la setmana.

A València els delegats i delegades sindicals de FETE UGT PV, FE CCOO PV i STEPV s'han concentrat a l'IES Lluís Vives, amb la seva professorat. Aquestes concentracions de delegades i delegats també s'han realitzat a Alacant (IES Badia Babel), Castelló (IES Caminàs), Elx (IES La Torreta) i Carcaixent (CEIP Navarro Darás).

És el primer dia d'aquesta setmana d'actes en defensa de els serveis públics, que cada dia d'aquesta setmana mobilitzaran a un sector: ensenyament els dilluns, transport i administració de l'estat els dimarts, sanitat els dimecres, justícia, benestar social i RTVV els dijous, administració local, EMT i correus els divendres. La setmana de mobilitzacions es repetirà del 12 al 16 de desembre.

Ver INFORMATIU: http://www.rtve.es/alacarta/videos/linformatiu-comunitat-valenciana/linformatiu-comunitat-valenciana-21-11-11/1254463 (Veure 15:39-16:25)

 

Adverteixen donaran una "resposta contundent"

Sindicats d'Educació preveuen que la situació "empitjorarà" amb el nou Govern del PP i que "les retallades aniran a més"

VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS) -

 

CONCENTRACIONS PROVÍNCIA ALACANT-recollides pels diaris-

Marina Baixa

De dol per l'Educació
DIARI INFORMACIÓ
Els instituts de la marina baixa secundar ahir la jornada de protestes convocada per sindicats i. ..

Concentaina
Protestes a l'institut Pare Arques Les retallades en educació per part del Consell van motivar ahir una concentració de protesta a l'institut ...

ELX
Protesta per les retallades educatius
Professors, representants de pares d'alumnes i sindicats mostren el seu rebuig per la manca de finançament públic

CONTINUEN LES RETALLADES

Educació deixa sense la paga de juliol i agost a 3.000 interins
El Consell anuncia als sindicats el canvi unilateral de l'acord de fa un any després del 20-N i afectarà els contractes que es facin a partir de novembre.