divendres, 24 d’abril del 2009


TOTS ELS COL.LEGIS, INSTITUTS I BALCONS DE LES POBLACIONS DE GROC
TOTS I TOTES ELS INTEGRANTS DE LES NOSTRES COMUNITATS EDUCATIVES
DE GROC PER MANIFESTAR EL NOSTRE MALESTAR
AMB LA SITUACIÓ DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA VALENCIANA


TOTS ESTEM CONVOCATS A LA VAGA GENERAL DE L'ENSENYAMENTI A LES MANIFESTACIONS DEL 28 DE ABRIL:

PROFESSORAT, ALUMNAT,PERSONAL LABORAL,MARES I PARES,TOTS I TOTES PER ACONSEGUIR MILLORAR LA SITUACIÓ DE L'ENSENYAMENT VALENCIÀ.


NO ESTEM FARTS D'ARBITRARIETATS I PROPAGANDA QUE VOL AMAGAR ELS PROBLEMES QUE PATIM TOTS ELS DIES,A LES NOSTRES ESCOLES I ALS NOSTRES INSTITUTS?

ÉS EL MOMENT D'ACTUAR I DE CRIDAR BEN ALT PROU!

NOTA PREMSA DE LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MARINA BAIXA

VAGA 28 ABRIL A L'ENSENYAMENT

El 28 d'abril jo tampoc vaig a classe!


Després de reunir-nos i de valorar els últims esdeveniments al voltant de la negociació de l'Administració amb la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic des de l'ajornament de la vaga prevista per al passat 17 de desembre, els representants de la Plataforma en Defensa de l'ensenyament Públic de la Marina Baixa, hem manifestat, en roda de premsa, el nostre compromís en secundar la vaga i tancament dels centres educatius per al pròxim 28 d'abril de 2009.

Des de la Plataforma en Defensa de l'ensenyament Públic de la Marina Baixa considerem que els resultats obtinguts en la negociació dels punts del manifest per a la millora de l´ensenyament públic, no han estat concretats per l'administració educativa i, fins a avui, són insuficients, insatisfactoris i inconcrets, i per tant, inacceptables. Aquesta situació és la que ens ha obligat a convocar vaga general del sistema educatiu públic valencià el pròxim dia 28 d'abril, fent una crida a mares, pares, alumnat, professorat i personal d'administració i de serveis perquè secunden aquesta convocatòria i aquest dia, en senyal de protesta, i es paralitze el sistema educatiu en la seua totalitat.

Per tant, la Plataforma reprèn en aquest moment les mobilitzacions que es van ajornar el passat dia 17 de desembre -quan la Conselleria va mostrar la intenció de negociar les reivindicacions del manifest i va desactivar les amenaces al professorat que impartia EpC- ja que l´actitud del Sr. Conseller d'Educació en tot aquest procés contínua sent provocativa, com es pot comprovar fàcilment amb la nova ocurrència d´implantar el xinès mandarí com a optativa en l´ESO i el Batxillerat i, recentment, privatitzant l´Educació Infantil de 0 a 3 anys, sense resoldre de manera directa i negociada amb la comunitat educativa els greus problemes que presenta el nostre sistema educatiu a la Comunitat Valenciana.

Es per això que des de la Plataforma mantenim la presió social i fem aquesta crida de buidar les aules i tancar els centres el dia 28 d'abril, i de manifestar-se de “groc” a Alacant per la vesprada, concretament davant de Serveis Territorials d'Alacant a les 19'00 h (C/Carratala).

Perque no podem estar parats, perque no volem barracons, perque volem atenció als alumnes amb necessitats educatives especials, perque volem que realment s'ensenyen les llegües extrangeres, perque tenim més de 10 raons (Xarxa de centres deficients, Volem 0-3 anys pública, Manca de professorat, Falten educadors i fisioterapeutes, Matriculació no selectiva, Més especialistes en llengües estrangeres, Exigim el requisit lingüístic, No a l’EPC en anglés, Programmes reals contra el fracàs escolar, Ensenyament públic i gratuit, etc...).

El futur de l'ensenyament públic està en joc. El 28 d'abril, jo tampoc vaig a classe!

L'Alfàs del Pi, a 23 d'abril del 2009