dimarts, 20 d’abril del 2010

Educación obliga a sortear las plazas en colegios concertados el próximo curso
Diario Información.
Los centros subvencionados prevén una avalancha de solicitudes de matrícula al eliminar el requisito de la cercanía del domicilio

ACORDS ASSEMBLEA PLATAFORMA MARINA BAIXA

6 DE MAIG: CONSULTA POPULAR A LA COMUNITAT EDUCATIVA
MOU-TE PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC!


La Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Marina Baixa valorant les possibilitats de dur a terme la proposta de la Plataforma de País en la nostra comarca, davant la negativa i prohibició de Conselleria d’Educació que impossibilita la realització de referèndums dintre dels Centres i com cal, proposa replegar firmes entre el professorat, els pares, el alumnat i els ciudatans, independentment de que es puga dur a terme el referèndum en alguns Centres el dia 6 de maig. Les firmes seran una garantia del recolzament de la comunitat educativa als plantejaments de la Plataforma per l’Educació Pública. El dia 6 de Maig a les 19:00h volen fer un acte públic en la nostra comarca (Lloc i localitat per concretar) per demanar un canvi de rumb en la política educativa, fer un referèndum simbòlic i presentar als mitjans de comunicació els resultats de la Consulta Popular fins ací.
Abans del dia 1 de maig de 2010, enviant-nos un e-mail a
defensaensenyament@yahoo.es per a que passem a replegar les firmes que tingueu. De totes maneres podeu continuar replegant firmes fins a final de Curs.
Esperem la vostra col·laboració en aquesta nova mobilització de la comunitat educativa davant la política educativa del Govern Valencià i del Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora.

Marina Baixa, 19 d’Abril de 2010