dijous, 6 de maig del 2010

PLATAFORMA MARINA BAIXA


A la Casa de la cultura de l’Alfàs del Pí, hui 6 de maig de 2010, s’ha dut a terme la presentació de la CONSULTA POPULAR, plantejada per la Plataforma per l’Ensenyament Públic, per a que la comunitat educativa puga expressar la seua opinió sobre les propostes de la Plataforma i la política educativa del Govern valencià que ve portant en davant Alejandro Font de Mora. Aquesta consulta continuarà fins al 15 de juny
La Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Marina Baixa valorant les possibilitats de dur a terme la proposta de la Plataforma de País a la nostra comarca, davant la negativa i prohibició de Conselleria d’Educació, que impossibilita la realització de referèndums dintre dels Centres i com cal, proposa replegar firmes entre el professorat, els pares, el alumnat i els ciudatans en els centres on no es puga dur a terme el referèndum. Les firmes seran una garantia del recolzament de la comunitat educativa als plantejaments de la Plataforma per l’Educació Pública. Els materials per a recollir les signatures es podran descarregar en el nostre blog:
http://porlapublica.blogspot.com

D’altra banda, es podrà votar directament per INTERNET, només caldrà accedir a la pàgina
http://www.consultaplataforma.org
O PUNXANT LA IMATGE DE VOTA SÍ DE LA COLUMNA DRETA.

La consulta mitjançant la recollida de signatures ha començat en els últims dies en 5 centres de la nostra comarca, IES l’Arabí de l’Alfàs del Pi, IES Callosa d’En Sarria, IES Pere María Orts de Benidorm, IES Altaia de Altea , IES Xebic de Ondara. No més tenim resultats avançats, malgrat que provisionals, a l’IES l’Arabí.

-- 67 signatures de 81 professors.............82%
--374 signatures de 680 alumnes................55%. Falten encara replegar les firmes d’alguns grups
-- 2 signatures de 3 personal no docent... 66%
-- 70 signatures de pares i mares. Fa dos dies que els va arribar la informació de la consulta i continuaren tota la setmana que ve replegant les firmes.

Continuarem publicant els resultats de la Consuta Popular als centres al nostre blog: http://plataformaensenyamentmarinabaixa.blogspot.com


Esperem la vostra col·laboració en aquesta nova mobilització de la comunitat educativa davant la política educativa del Govern Valencià i del Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora. L’educació es el nostre futur i cal apostar per una solució com la que proposa el pacte social aconseguit per els representants de la comunitat educativa, que es concreta en les 13 reivindicacions de la Plataforma per l’Ensenyament Públic.

Marina Baixa, 6 de Maig de 2010