dissabte, 20 de juny del 2009

L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA PROHIBEIX LA FESTA REIVINDICATIVA DE FINAL DE CURS ORGANITZADA PER ESCOLA VALENCIANA SOTA EL LEMA “SENYOR CAMPS, EL VALENCIÀ OBRI LA PORTA A LES LLENGÜES”

Davant d’aquest fet, l’entitat cívica manté la convocatòria i fa una crida a “assistir massivament a l’acte, a fer valdre la veu dels qui apostem per la regeneració democràtica, l’honradesa política, l’esforç del dia a dia, l’ensenyament públic de qualitat i molts altres valors que no representa el president Francisco Camps”.

El president d’Escola Valenciana, Diego Gómez, ha afirmat : “Un cop més, com ja va passar a la presentació de les Trobades, ens censuren, Camps i Barberà treuen el seu costat més dèspota, però nosaltres no ens aturarem, volem ser la veu dels valencians i valencians que front a la censura aposten per les paraules i el diàleg, que volem dir en veu alta som valencians i valencianes i no tenir que avergonyir-nos dels nostres governants i de la seu gestió caòtica.”
Davant aquest fet, Escola Valenciana engega la Campanya No en el Meu Nom, consistent en una cadena de missatges de correu electrònic adreçats al president Camps demanant-li explicacions i mostrant-li el nostre desacord. El missatge proposat és:
“Senyor Francisco Camps, un cop més vosté ha demostrat el seu talant antidemocràtic censurant actes i atemptant contra la lliberta d’expressió, menyspreant una part important de la població valenciana. En només una setmana vostè ha intentat prohibir la Concentració contra la Corrupció , el dret a manifestar-se de les víctimes de metro i ara l’acte de final de curs d’Escola Valenciana. Sàpiga que contra la censura apostem per les paraules, front a la gestió caòtica i gran events aposten pels serveis públics de qualitat com l’ensenyament; front al pensament únic i monolingüisme aposten per la diversitat i obertura; front a la corrupció aposten per la dignitat, honradesa i treball diari; front al seu model econòmic fallit apostem per un nou model productiu basat en l’eficiència; front a la destrucció del territori apostem per un urbanisme al servei del ciutadà. Per tot això li demane la seua dimissió com a president dels valencians i valencians, vostè ha deixat de representar-nos, ens avergonyeix”.


Comunicació - Escola Valenciana
comunicacio@fev.org / premsa@fev.org
Mòbils: 618 329 706 / 653 189 366
http://www.escolavalenciana.org/

Los libreros culpan a Educación de empeorar la crisis al retrasar el bono-libro
La conselleria aplaza dos meses el reembolso de la financiación de los libros de texto a los comercios
Diario información ,19 de junio de 2009

La mitad de los colegios carece de maestros en quinto para EpC en inglés
Los profesores han encargado los libros en castellano o valenciano mientras la conselleria sigue sin decidir en qué lengua impartirla
Diario información ,jueves 18 de junio de 2009

Rus rechaza retirar el insulto de gilipollas a ´tres profesores´
Rubio acusa al presidente de la diputación de amenazar a los ayuntamientos que piden su dimisión
Diario levante, 18 de junio de 2009