diumenge, 24 de març de 2013

MOBILTZACIONS PROXIMS DIES DE LA VAGA DE INTERINSLos interinos, a "intensificar" la huelga

DIARIO INFORMACIÓN
El Sindicato de Trabajadores de la Enseñanza del País Valencià (STEPV) instó ayer a los docentes...


A LA MARINA BAIXA

Malauradament, hi ha moltes persones que pensen que fer una vaga no té ninguna raó de ser, que és contraproduent, que no arriba a cap lloc, que no afecta als veritables culpables, o que únicament és donar el salari del dia de la vaga a aquells que estan extorsionant i provocant-la.

Doncs bé, no fa falta referir-se a la història passada, a les nombroses vegades que s'han conseguit drets i millores mitjançant vagues, per demostrar que no és així.Després de tres dies de vaga, dels sis convocats, del personal docent interí, Conselleria ha decidit reprendre les negociacions sobre l'estatut d'aquests treballadors.

Recordem que la vaga ha coincidit amb el moment de posada i entrega de notes a l'alumnat i als pares i mares, cosa que impedeix que es puga portar a cap aquesta tasca, i per tant, en nombrosos centres educatius les notes no es posaran ni s'entregaran.

Encara queden 3 dies de vaga, de manifestacions i mobilitzacions. I des d'ací fem una crida a tots els companys i companyes interins/es a continuar lluitant pels seus drets, i a tota la resta de docents funcionaris a recolzar-la, així com a tota la comunitat educativa i a la ciutadania.

No ens deixem enganyar, el que volen és un acomiadament i reducció del personal docent!!!


Dilluns 25 març: Manifestació a Alacant, 11.30h des de IES Jorge Juan

Dimarts 26 març: Concentracions en els centres educatius Marina Baixa en recolzament. (cada centre tria l'hora més convinient, envieu fotos al mail:
defensaensenyament@yahoo.es)
25 DE ABRIL TOMA TU CENTRO 
La Marea ciudadana está preparando un plebiscito para que la ciudadanía podamos expresar nuestra opinión sobre los recortes, la deuda y la corrupción.


Plebiscito: 3 claves