dimarts, 5 de febrer de 2013

SETMANA DE LLUITA PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC I VAGA GENERAL D’ESTUDIANTS EL 5,6 I 7 FEBRER


La coordinadora de plataformes per l’ensenyament públic de les terres del sud (província d’Alacant), i la plataforma en defensa de l’ensenyament públic de la Marina Baixa, que forma part d’aquesta coordinadora, recolzen la setmana de lluita da la comunitat educativa i la vaga d’estudiants, convocant a participar a tota les comunitats educatives i ciutadania als següents actes:XARRADA SOBRE LA LOMQE I LES RETALLADES AL IES PERE MARIA ORTS DE BENIDORM EL DILLUNS 4 DE FEBRER A LES 18:00CONCENTRACIÓ ESTUDIANTS A ALACANT EL DÍA 6 DE FEBRER A LES 12:00 a les escales de l’IES Jorge Juan.
Les AMPAS D’ALTEA convoquen les famílies a no portar al seus fills als centres el dia 6 de febrer i a una concentració a les 17h30 a l’Amfiteatre del passeig marítim: CADENA HUMANA CONTRA LA LOMCE i LES RETALLADES.

La plataforma en defensa de l’ensenyament públic de la Marina Baixa convoca a convertir aquest acte en una concentració comarcal per l’ensenyament públic en contra de la LOMQE i les retallades.CONCENTRACIÓ ESTUDIANTS A BENIDORM EL DIA 7 DE FEBRER, PLZ. TRIANGULAR, A LES 11:30 


 ELX EL DÍA 7 DE FEBRERO 

- CONCENTRACIÓ ESTUDIANTS A LES 12 hores a la plaça de Barcelona.

- MANIFESTACIÓ COMUNITAT EDUCATIVA A LES 17:30 A L’AJUNTAMENT.


MANIFESTACIÓ DEL PAÍS VALENCIÀ CONTRA LA LOMQE I LES RETALLADES A VALENCIA 9 DE FEBRER


Les Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les comarques del sud de País Valencià anem a organitzar autobusos per poder assistir a la manifestació convocada per la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de País Valencià.

El autobusos hauran de ser sufragats per les persones que estiguen interessades en assistir a la manifestació de València del proper 9 de febrer de 2013.

Si vols fer la teua reserva posa’t en contacte amb:
CCOO. 965 982 584
STE-PV. 965 985 165
UGT. 965 148 700Xarrada organitzada per ciutadans Marina Baixa sobre les alternatives a les retalladles en sanitat, dependencia i els desahucis al saló d’actes de l’ajuntament de Benidorm el 11 de febrero a les 19h00Marees ciutadanes contra les retallades


A més de les actes i la manifestació convocada a Madrid, s'està preparant accions i manifestació a Alacant, la coordinadora de Plataformes en defensa de l'ensenyament públic de les terres del sud recolza està mobilitzacions, proposant que no s’oblide el espai obert i d’encontre de col·lectius socials i organitzacions que suposa la Cimera Social d’Alacant.