dimarts, 15 de gener de 2013

XERRADES COMARCALS SOBRE LES CONSECUENCIES DE LA LOMQE I LES RETALLADESDIMECRES 16 DE GENER A LA NUCIA, 18h00 al Instituto.

DIMECRES 23 DE GENER  A L'ALFÀS, 17H30 a la Casa de la Cultura

DIMECRES 30 DE GENER A ALTEACONCENTRACIONS A LES ESCOLES. PORTA EL TEU CASC I LA TEUA PANCARTA DE REBUIG. PERQUÈ DEMÀ PODEN SER ELS TEUS FILLS O LA TEUA ESCOLA.

Volem mostrar el nostre rebuig davant els esdeveniments ocorreguts al CEIP La Hispanitat de Santa Pola.
No volem posar els nostres fills en perill per la irresponsabilitat dels nostres gobernants, interessats en deteriorar el sistema educatiu públic.
Volem unes escoles públiques, de qualitat i amb unes instal·lacions adequades.
No volem un pla de revisió de centres.
Volem un pla de rehabilitació dels centres públics i un nou mapa escolar que contemple les construccions pendents.

Volem una modificació dels pressupostos per tal que es contemplen les rehabilitacions necessaries i la construcció de noves escoles públiques.
Volem que es depurem responsabilitats, perquè en dos mesos han caigut tres sostres de tres centres diferents, ara a enfonsat el pis d'esta escola i qui sap quantes altres escoles es troben en una situació semblant. Els exemples es repeteixen per tot el territori.
ONCE AULAS DEL IES MALLADETA INCUMPLEN LAS NORMAS DE SEGURIDAD Y EVACUACIÓN

DIARIO INFORMACIÓN
El AMPA denuncia la "ilegalidad" en la que incurre la Conselleria por la "sobreocupación" de las clases y le recuerda la tragedia del Madrid Arena por "exceder la capacidad de un espacio público, igual que ocurre en el instituto