dimecres, 12 de desembre de 2012www.publico.es
La plataforma en defensa de la educación pública llama a que las movilizaciones del jueves sean 'mas...


stepv.intersindical.org
La Plataforma convoca amb el lema general emprat aquest curs “Posa Fil a l’Agulla” i amb el lema específic “front a les retallades i a la LOMQE ‘Defensem l’Escola Pública i en valencià’” una jornada de lluita als centres educatius (amb reunions de claustres, departaments o consells escolars i concentracions a l’hora del pati), una manifestació a València, el dijous 13 de desembre, a les 18h. a la Plaça S. Agustí i una concentració a les 18.30h. a la Plaça de la Muntanyeta d’Alacant i s’adhereix a la convocatòria realitzada per la plataforma “Castelló per la Llengua” per al dissabte 15 a les 18h. a la Plaça de la Independència de Castelló de la Plana.

losojosdehipatia.com.es
15 de diciembre nueva ruta a favor de la Educación Pública y de Calidad: La “Ruta por la Enseñanza Pública” desvela la complicidad entre Wert y la Consellería en la liquidación “por Reformas” del derecho a una educación pública de calidad.

www.ara.cat
Dos estudiants d'un institut de València critiquen la reforma educativa i reivindiquen la seva llengua durant un acte al Congrés. La protesta espontània s'ha produït durant la lectura de la Declaració Universal dels Drets Humans.


ccaa.elpais.com
Esquerra Unida exige investigar quien aleccionó a los alumnos de este centro de Orihuela

 MURCIA 
La Consejería gasta más dinero en dos colegios del Opus que en todos los públicos 

elpajarrito.es.PACO SÁNCHEZ


www.huffingtonpost.es
La educación catalana protestó este lunes en diversas concentraciones a lo largo y ancho de la geogr...