divendres, 21 de setembre del 2012

MANIFESTACIÓ DISSABTE 22 DE SETEMBRE A ALACANT


La Plataforma en defensa de l'ensenyament públic de la Marina Baixa ha quedat a la cantonada de la Plaça de les Esteles,que està baix de ING Direct, a les 17h45.

--------------------
 
Benvolgudes, benvolguts, des de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic us convoquem a participar a la Manifestació “Per l’ensenyament públic: més inversió, més qualitat, més valencià, més dignitat” del pròxim dissabte 22 de setembre de 2012, a partir de les 18.00 h, des de les escales de l’IES Jorge Juan d’Alacant.
El curs escolar 2012 – 2013 ha començat amb l’aplicació de les més greus retallades en l’educació pública, de qualitat i en valencià per part de l’administració. Unes mesures que pretenen enfonsar el sistema educatiu en detriment d’un dret fonamental per a l’alumnat, i amb unes condicions laborals nefastes per als docents.
L’augment de les ràtios i de l’horari lectiu del professorat, la pèrdua de llocs docents als centres amb especial atenció als interins, l’endarreriment en el pagament de beques, menjadors i funcionament dels centres, la manca d’inversió en infraestructures i material escolar, i l’aplicació d’un Decret de plurilingüisme que margina l’ensenyament en valencià, fan que cridem alt i clar que nosaltres posem fil a l’agulla i diguem prou de retallades.
Davant d’aquesta preocupant situació, instem a la Conselleria d’Educació a retirar de manera immediata les diferents normatives que fan trontollar el sistema educatiu que el nostre alumnat i la nostra societat es mereixen. L’atenció a la diversitat, la igualtat d’oportunitats, el dret a tindre una competència lingüística igual en valencià i en castellà són postulats als quals no anem a renunciar. Per això us convoquem a participar a la manifestació del pròxim dissabte 22 de setembre de 2012, a partir de les 18.00 h, des de les escales de l’IES Jorge Juan d’Alacant per posar fill a l’agulla i manifestar que hui comença la primera de moltes accions per cosir un sistema educatiu públic valencià que ha de garantir un dels drets fonamentals de la ciutadania, el dret a l’educació.
Us animen a assistir a la manifestació amb pancartes del vostre centre i de la vostra AMPA.
La mobilització és important per a poder canviar les retallades que des de la Conselleria s’estan produint i comencen a tindre èxit, com la situació del bus a Novelda per exemple.
Plataforma en Defensa de l’Ensenyament d’Alacant


Manifestacions de la Plataforma per l’Ensenyament Públic a València, Alacant i Castelló dissabte


Les entitats que conformen la Plataforma consideren que aquesta és la primera de les mobilitzacions d’aquest curs, la primera crida a la comunitat educativa i a la societat valenciana per posar fil a l’agulla i emprendre accions que repunten les brutals retallades en matèria educativa.