dimarts, 3 d’abril de 2012

NOVES PROPOSTES DELS SINDICATS

ENQUESTA VAGA ENSENYAMENT

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGlmWWdlWVkwd0xQaWtmRGNrYUZHX1E6MQFa dos cursos que patim retallades en ensenyament: unitats, compensatòria i programes d'atenció a la diversitat, 2.400 docents interins, partides pressupostàries, etc. En gener de 2012 ha vingut el Decret-llei de retallades salarials amb importants disminucions del salari del professorat i acomiadaments de tot el professorat interí a 30 de juny.

La Conselleria d'Educació no té prou i ha anunciat més retallades per al curs que ve: plantilles d'Infantil i Primària i increments de l'horari del professorat de secundària, FP, EOI i Ensenyaments Artístics, amb la qual cosa més de 3.000 docents interins més es poden quedar sense feina el curs que ve.

Les baixes del professorat no s'estan cobrint al 100% i la Conselleria està llançant missatges per desprestigiar el professorat davant l'opinió pública quan afirma que el 27% dels docents són absentistes. A més, la Conselleria vol modificar el calendari i la jornada laboral del professorat per a fer-nos treballar més encara, amb el sou rebaixat i amb menys docents.

 Els sindicats d'educació (STEPV, FECCOOPV, CSI·F, ANPE i FETE-UGT PV) veiem la necessitat de donar una resposta contundent a totes aquestes retallades i agressions a les nostres condicions laborals i plantegem la proposta de convocar una vaga en el sector d'educació, proposta sorgida en moltes de les assemblees convocades pels sindicats aquests darreres mesos.

Les assemblees també han demanat als sindicats que realitzem un sondeig al professorat per a conéixer el suport que tindria la vaga i, en cas afirmatiu, quin model de vaga caldria convocar. Per això aquesta enquesta que recull les diferents propostes de les assemblees i que US DEMANEM QUE CONTESTEU MASSIVAMENT, DESPRÉS DE CONVOCAR ASSEMBLEES DE PROFESSORAT O CLAUSTRES EN ELS CENTRES PER TRACTAR AQUEST TEMA I QUE UN/A RESPONSABLE PER CENTRE S'ENCARREGUE D'EMPLENAR-LA EL TERMINI PER A CONTESTAR ÉS EL 23 D'ABRIL DE 2012.

Moltes gràcies.


3/4/2012

02.04.2012.
L'administració dóna per tancada la negociació

Les organitzacions sindicals valoren com insuficient la proposta del Govern i manifesten la seua voluntat de continuar negociant

En el matí d'avui representants de l'Administració de la Generalitat Valenciana i dels sindicats de la Mesa General de Negociació, han mantingut una reunió per a valorar la segona proposta del Consell, lliurada en forma de resum, a la fi de la setmana passada.

Les organitzacions sindicals han traslladat al Secretari Autonòmic de Funció Pública, que el contingut del document és insuficient i que requereix de majors garanties de compliment d'allò establert. Així mateix els sindicats han manifestat la necessitat que la negociació continue.

Per la seua banda la representació de l'administració ha donat per finalitzada la reunió i el procés de negociació.

D'ara endavant UGT PV, CCOO PV, CSI-F, IV i FSES convocaran assemblees en els centres de treball de l'Administració de la Generalitat per a explicar el contingut de la proposta, procés que culminarà el 10 de maig amb el referèndum.


Les organitzacions sindicals continuaran el procés de mobilitzacions
iniciat en el mes de gener i criden a les i als empleats públics a seguir recolzant el calendari d'actuacions previst.

Els sindicat recorden que el 3 d'abril tindrà lloc una donació de sang en els Centres de Transfusió de la Comunitat Valenciana i el dia 19 d'abril, excepte a Alacant per ser dia festiu, concentracions en les Conselleries de Sanitat i Educació.


02.04.2012.
L’esborrany aprovat en solitud pel govern del PP suposa la disminució de la qualitat en l’aprentatge de les llengües per la seua retallada en recursos 
Demana que els descomptes de la jornada de vaga reverteixin en els centres públics - Actuable
actuable.es
Demana que els descomptes de la jornada de vaga del 29 reverteixin en els centres públics i que s...