diumenge, 23 d’octubre del 2011

QUI RETALLA EN EDUCACIÓ PÚBLICA, MENTRES FINANÇA I PRIVILEGIA LA PRIVADA, VOL UN AUGMENT DE LES DESIGUALTATS SOCIALS I ANUL•LAR LA CAPACITAT CRÍTICA DE LA CIUTADANIA A MAJOR GLÒRIA DE LES ELITS DE PODER I DINERS.

Protestas masivas contra los recortes educativos
PÚBLICO | SUSANA HIDALGO
Primera marcha de ámbito estatal contra el 'tijeretazo' autonómico a la educación pública.

Miles de personas de toda España claman por la educación pública
Los secretarios generales de CC OO y UGT, Ignacio Fernández Toxo y Cándido Méndez, encabezan la marcha.- Los sindicatos cifran los recortes presupuestarios entre el 12% y el 15%
EL PAÍS. PILAR ÁLVAREZ / INÉS SANTAEULALIA - Madrid - 22/10/2011

Nueva marcha contra los recortes por las calles de Madrid
'El camino para la libertad y la justicia es la educación'
EL MUNDO

Crónica manifestación estatal por la educación pública (22-10-2011). SOY PÚBLICA

Fotos manifestación educación 22O


Aguirre favorece conciertos con órdenes católicas
PÚBLICA | DIEGO BARCALA
Desde el curso 2004-2005 Madrid ha concertado 10 centros ultracatólicos.

» MANIFESTACIÓ 22 OCTUBRE
Unes 100.000 persones reclamen una escola pública i de qualitat a Madrid i rebutgen les retallades en educació

STEPV destaca l’alta participació valenciana i adverteix que les mobilitzacions continuaran també al País Valencià si no s’aturen les polítiques privatitzadores i les retallades a l’ensenyament

Aquest matí s’ha celebrat a Madrid una multitudinària marxa convocada pels sindicats educatius a nivell estatal i CEAPA contra les retallades i per la qualitat en l’educació.

Els sindicats STEPV, CCOO i UGT han organitzat 10 autobusos que han eixit des de diversos punts del País Valencià per acudir a la manifestació. De Castelló un, d’Alacant quatre (un d’Elx, un de Sant Vicent del Raspeig i dos d’Alacant) i de València cinc (un des de Gandia, i quatre des de València).

STEPV destaca, per tant, l’alta participació del País Valencià en aquesta manifestació i adverteix de la convocatòria de mobilitzacions al País València si no s’aturen les polítiques de privatització de l’ensenyament -com la proposta de construcció de centres concertats (CIS) en solars públics- i la política de retallades que afecta el sistema educatiu públic valencià des del curs passat.

22 d’octubre de 2011