dimecres, 22 de juny del 2011

La Confederació Gonzalo Anaya acomiada el mandat d’imposicions, ocurrències i manca de diàleg de Font de Mora


Els representants de les mares i pares d’alumnes esperen del nou conseller José Ciscar que no excloga la organització majoritària d’AMPAs i òbriga vies de diàleg i col·laboració per millorar l’escola pública .    






I, es que el ex-conseller d’educació Alejandro Font de Mora ha menyspreat a la Confederació Gonzalo Anaya deixant-la fora del Pacte d’El Puig  i, a més, ha minimitzat la presència de l’organització amb més associacions en el màxim òrgan de consulta, el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana, reduint el nombre de consellers. Una reducció que també s’ha traslladat a l’àmbit econòmic al ser l’organització que més ha sofert la retallada de les ajudes en dos anys consecutius (més del 60% de la subvenció autonòmica). El rerefons d’aquest menyspreu de Font de Mora cap  a la nostra organització no ha estat altre que el fet de demanar millores per l’escola pública; objectiu irrenunciable fixat en els nostres estatuts.



Luis Deltell espera establir una primera reunió de presentació amb el nou conseller per exposar les preocupacions de les mares i pares d’alumnes de l’escola pública i per oferir-se a col·laborar en un nou mandat amb el compromís del nou conseller de no caure en el camí de les imposicions, les ocurrències i la manca de diàleg que han marcat el mandat de Font de Mora.