dilluns, 4 d’abril de 2011

CONTRA ELS ATACS CONTINUATS A L'ENSENYAMENT PÚBLIC VALENCIÀEls sindicats convoquen noves concentracions el 12 d’abril contra les retallades en educació
Els sindicats inicien una campanya en els centres per adherir els claustres i consells escolars al manifest unitari

ASSEMBLEES 2ª RONDA Alacant Castelló València
Concentracions 12 abril cartell
Campanya d’adhesió dels claustres i consells escolars al manifest unitari

Les organitzacions sindicals STEPV-Iv, FE CCOO-PV, CSI·F, ANPE i FETE-UGT PV han convocat noves concentracions contra les retallades en educació i pel manteniment de les condicions laborals del professorat, fonamentals per a garantir la qualitat de l’ensenyament.Aquestes noves concentracions, previstes per al 12 d’abril a Alacant, València i Castelló, són la continuació de les concentracions del passat 3 de març, que van aplegar 5.000 persones a les tres capitals valencianes. Prèviament a les concentracions, els 5 sindicats han convocat 65 assemblees en centres docents en 37 poblacions valencianes.


Les organitzacions sindicals mantindran les mobilitzacions del professorat en defensa de les seues condicions laborals fins que l’administració canvie la seua política de retallades en educació (d’unitats, de desdoblaments, de programes d’atenció a la diversitat, de partides pressupostàries i, per tant, de professorat). En eixe sentit, els sindicats han instat a la Conselleria d’Educació a negociar els punts del manifest unitari per a garantir el manteniment de les condicions laborals i un ensenyament de qualitat. Aquesta mateixa demanda de negociació es va fer el dia de la concentració del 3 de març al President de la Generalitat, Francisco Camps, quan una delegació sindical es va entrevistar amb una assessora del president, demanda que de moment no ha tingut resposta. Els sindicats també han iniciat una campanya en els centres docents per tal que els claustres de professorat i els consells escolars s’adherisquen al manifest i li’l facen arribar al Conseller d’Educació, com a mostra del seu rebuig a les retallades a l’ensenyament públic.