dimarts, 20 d’abril del 2010

ACORDS ASSEMBLEA PLATAFORMA MARINA BAIXA

6 DE MAIG: CONSULTA POPULAR A LA COMUNITAT EDUCATIVA
MOU-TE PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC!


La Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Marina Baixa valorant les possibilitats de dur a terme la proposta de la Plataforma de País en la nostra comarca, davant la negativa i prohibició de Conselleria d’Educació que impossibilita la realització de referèndums dintre dels Centres i com cal, proposa replegar firmes entre el professorat, els pares, el alumnat i els ciudatans, independentment de que es puga dur a terme el referèndum en alguns Centres el dia 6 de maig. Les firmes seran una garantia del recolzament de la comunitat educativa als plantejaments de la Plataforma per l’Educació Pública. El dia 6 de Maig a les 19:00h volen fer un acte públic en la nostra comarca (Lloc i localitat per concretar) per demanar un canvi de rumb en la política educativa, fer un referèndum simbòlic i presentar als mitjans de comunicació els resultats de la Consulta Popular fins ací.
Abans del dia 1 de maig de 2010, enviant-nos un e-mail a
defensaensenyament@yahoo.es per a que passem a replegar les firmes que tingueu. De totes maneres podeu continuar replegant firmes fins a final de Curs.
Esperem la vostra col·laboració en aquesta nova mobilització de la comunitat educativa davant la política educativa del Govern Valencià i del Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora.

Marina Baixa, 19 d’Abril de 2010