dimarts, 20 de gener del 2009

De profesor EpC a refuerzo de inglés

Educación deja sin efecto los procesos administrativos iniciados por la inspección

1 comentari:

Anònim ha dit...

CCOO PV aconsegueix que tots els segons professors d’EpC es destinen a reforços d’anglès

La Conselleria d’Educació accepta la reunió amb CCOO PV per definir l’execució de la suspensió cautelar dictada pel TSJCV


Avui la secretària autonòmica d’educació, Conxa Gómez, com a representant de la Conselleria d’Educació i part demandada en el recent acte de suspensió cautelar emès pel TSJCV s’ha reunit amb representants de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV que és la part demandant en el recurs interposat contra la Resolució de l’u de setembre de 2008 en la qual s’establien les instruccions per impartir l’assignatura d’EpC a l’ensenyament secundari obligatori.
Aquesta reunió s’ha produït arran de les exigències de la nostra Federació d’Ensenyament en conèixer l’acte dictat pel TSJCV amb la finalitat de fixar l’execució correcta d’aquesta suspensió cautelar.

A la reunió els representants sindicals han proposat d’una banda, que no s’elaboraren noves instruccions - ja que des de CCOO PV valorem que l’acte de suspensió és suficientment clar respecte a que no pot haver-hi dos professors a l’aula on s’imparteix EpC – i l’administració autonòmica així ho ha admès.
En conseqüència, la darrera circular de conselleria queda invalidada i totes les persones de l’especialitat d’anglès destinades a aquesta assignatura ja no ha d’entrar a l’aula i es destinaran a reforços i conversa per a la millora de l’ensenyament en anglès. A més a més, també queden sense efecte els processos administratius iniciats per la inspecció educativa per conèixer com s’estaven aplicant les instruccions sobre EpC sota l’excusa d’avaluar la capacitat de cada centre d’aplicar el model d’educació multilingüe.

La responsable autonòmica ha insistit a més en què la conselleria interposarà recurs de súplica davant el TSJCV tot i que CCOO PV també ha remarcat que el recurs no serà escoltat i no és procedent.