dimecres, 29 de maig del 2013

CONVOCATÒRIA REUNIÓ DE PLATAFORMES PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA A VALÈNCIA

 
Estimats companys i companyes de diferents plataformes i col·lectius


Des de FAPA-València i en nom de la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic us convoquem a una reunió informativa sobre la LOMCE i les pròximes mobilitzacions educatives previstes.
Com bé sabeu, la llei educativa de Wert (LOMCE), les retallades i el desmantellament de l’escola pública ha mobilitzat a tota la comunitat educativa des de ja fa temps, prova d’això han sigut els tancaments, concentracions, etc. que s’han anat succeint i sobretot l’èxit de la convocatòria de vaga general i manifestació del passat 9 de maig.
Ara bé la lluita continua, les entitats que configurem la Plataforma considerem que la llei d’educació i la falta d’inversió en l’escola pública és un problema social que va més en enllà de les pròpies escoles i instituts i per això volem mantindre un diàleg amb la resta de plataformes i col·lectius socials.
Així us esperem el pròxim dijous 6 de juny a les 18 hores a l’aula 1 del Centre Octubre (Acció Cultural), C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València
L’orde del dia serà el següent:
1)      Informació sobre la LOMCE
2)      Calendari de mobilitzacions de la Plataforma i propostes d’acció contra la LOMCE i contra les retallades.
 
Ens agradaria confirmareu la vostra assistència.
Salutacions

Encarna Martí
Premsa FAPA-València



PÚBLICO
El alto tribunal admite a trámite la cuestión de inconstitucionalidad, paralizando así el procedimiento de la Audiencia Nacional.

Denuncian el cobro "excesivo" de comisiones a las asociaciones de padres de alumnos de Altea

diario información. DIEGO COELLO

Las AMPA muestran su indignación con Caixaltea porque cobra un euro por cada ingreso en ventanilla