dijous, 5 de juliol del 2012

LES RETALLADES S'IMPLANTEN AMB TOTAL NEGLIGÈNCIA, SENSE TINDRE EN COMPTE LES PROPIES LLEIS VIGENTS, EN MIG DE UNA TOTAL FALTA DE PREVISSIÓ I DEL CAOS ADMINISTRATIU PROPI DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ VALENCIANA.
-
 

"¿Quiénes somos los que nos quedamos sin plaza?"

DIARIO INFORMACIÓN
La convocatoria de adjudicación de plazas de hoy se suspende ante la confusión y la protesta de los afectados
.
 

El recorte de unidades en Infantil y Primaria merma la escuela rural

LEVANTE-EMV
Educación suprime en el nuevo curso 276 grupos que elimina 430 puestos para los maestros

UN NOU ATAC A LES LLIBERTATS I DRETS CIVILS.

Dos directores de instituto, sancionados por la ‘marea verde’

María Hervás Madrid
Educación los expedienta por "abuso de autoridad" y los suspende de sus funciones durante 10 y 5 días respectivamente

UN NOU ATAC ALS NOSTRES DRETS SOCIALS I LABORALS.

El ajuste se concretará la próxima semana, según el PP

DIARIO INFORMACIÓN
Elvira Rodríguez descarta que se apruebe en el Consejo de Ministros de mañana y evita hablar de números
LA CORRUPCIÓN GENERALITZADA BAIX EL GOVERN DEL PPCV TAMBÉ AFECTA  LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ

El Banco Europeo inspecciona 100 obras escolares paralizadas

En 2006 y 2008 prestó 800 millones para cofinanciar 435 proyectos. El Consell desmantela la empresa de construcciones Ciegsa con 335 obras pendientes
.
LA PROTESTA CONTRA LES RETALLADES EN DRETS LABORALS I SOCIALS S'ORGANITZA.

Unidos contra los recortes sociales

EL PAÍS. Ezequiel Moltó Alicante
25 colectivos de Alicante forman una plataforma por los Servicios Públicos que luchará para que el Consell pague sus deudas
.
.
.
RESUM de la REUNIÓ de COORDINACIÓ de la PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MARINA BAIXA.
-
 
Van quedar en fer una assemblea comarcal el dia 6 de septembre, per preparar les mobilutzacions acordades per l'inici de curs a l'última reunió de coordinació de les Plataformes per l'ensenyament Públic del País Valencià.


En la nostra reunió es va parlar també del colapsament de les Direccioms territorials d'Educació pels Interins,  del caos i la mala administració per part de Conselleria, que no ha fet ninguna previssió o planificació racional de la situació que provocaven les retallades. En alguns centres els directors van avisar en les últimes díes de qui seria suprimit o desplazat, sense haver tingut em compte ni el procès colegiat per prendre decissions que afecten a l'organizatció acadèmica i didàctica dels centres (COCOPE; Claustre, Consell Escolar) , ni la legislació vigent al voltant d'estos temes. En estos casos s'està implantant de facto una gestió privada del centrtes públic, doncs els directors decidixen sense consultar ningú l'organizació del centre, que departaments o persones se veuen afectadas o no pels retallades.


Es va recordar que el dimecres dia 11 de juliol, la Plataforma de Plataformes en defensa dels nostres drets socials i laborals, de la que forma part la nostra Plataforma, CIUTADANS MARINA BAIXA convoca a una concentració per recolçar la lluita dels miners, a les 19h30 a la Plç. Triangular de Benidorm.



Ha sigut un curs amb moltes mobilitzacions, malgrat que el govern autonòmic i estatal no han canviat su política de retallades, si no que volen continuar portant-les en davant. El seu objetiu en el nostre sector es reduir la qualitat de l'ensenyament públic per afovorir el seu procés de privatització. Les retallades s'accentuaràn en un futur proper, però nosaltres no ens someteren, com ells voldrien, doncs continuarem defensant l'ensenyament públic i exercint els nostres drets constitucionals per criticar una política que acava., tant amb els drets laborals del professorat, com amb l'igualtat d'oportunitats a una formació de qualitat per tothom.



VOS DESITGEN UN BON ESTIU I QUE HAGAFEU FORCES PER CONTINUAR LLUITANT EL CURS QUE VE.


SALUT I ALEGRIA