dilluns, 26 de març del 2012

VOLEN ACABAR AMB TOT: AMB ELS NOSTRES DRETS SOCIALS I LABORALS. 29M VAGA GENERAL

LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MARINA BAIXA es va sumar a la convocatòria de VAGA GENERAL del dijous 29 de març, a la assemblea comarcal que es va celebrar el 15 de març a l’IES BELLAGUARDA d’Altea.

Proposen: 

1.Que totes les comunitats escolars participen activament el dia de la vaga als actes reivindicatius de cada localiat.

2. Participar el dia 29M a  la concentració de Benidorm, a les 12h00 a la Plaça Triangular.

3.  Hem canviat la data de la reunió de coordinació de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament públic de la Marina Baixa, que estava convocada pel dia 27 al dia de la vaga, farem un PICNIC I ASSEMBLEA de totes les plataformes locals al parc Escandinavia a L’Alfàs del PI, a partir de la 13'30h. Que cadascú es dua menjar i demés per compartir, (també es pot fer barbacoa..). i recordeu  que a més de vaga el 29M és  DIA DE NO CONSUM.

4.  Acudir a la manifestació d’Alacant, a les 18'30h
5. No farem la Xoriçada poular a nivell comarcal, si no que anirem a la que esta convocada a Alacant el disabte dia 31 de març. Desprès de Setmana Santa farem esta activitat a la nostra comarca.

Documents:

Quieren acabar con todo (díptic UGT): https://docs.google.com/document/d/15lRFLUGTq2weujfh0v6__FAACymkn1PaqIlHHYfw9bU/edit







MANUEL ALCARAZ RAMOS:  Porqué haré huelga
DIARIO INFORMACIÓN.
1.- Por interés: Me interesa derrotar a la reforma laboral y a la política de ajustes despiadados. Es cierto que, siendo funcionario, mi puesto de trabajo parece blindado, pero eso no es seguro en el largo plazo. Por otra parte la reforma laboral...


Argumentari esquirol: https://docs.google.com/document/d/16PZQ0PS3uCl7yNpUWlWHuNovMRo-Ph59fRYlfTU9ja8/edit


FOTO MANIFESTACIÓ DEL 24 DE MARÇ A BENIDORM: TOTS JUNTS PODEM CANVIAR EL SISTEMA

Des de La Nucia Camina i Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic de la Marina Baixa:

Gràcies a totes aquelles persones que van participar en la manifestació "La Cremà de les retallades", el dijous 22 de març a La Nucia.

A totes aquelles que no van poder vindre, vos enviem un video, per a que s'animeu a la pròxima. També vos enviem retall de premsa,ja que la notícia va eixir en la portada del diari Información del 23M. I sobretot, vos animem a totes aquelles mobilitzacions que organitzem, ja que com podeu vore, són ben sonades!!!

Una abraçada.